SLIKE GOLE KARLEUŠE SU UZDRMALE SVET: Sada je detaljno objasnila zašto se fotkala bez odeće! Želi da bude UZOR mladima! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

NAPRAVILA BUM

SLIKE GOLE KARLEUŠE SU UZDRMALE SVET: Sada je detaljno objasnila zašto se fotkala bez odeće! Želi da bude UZOR mladima! (FOTO)

Stars -

Pop pevačica Jelena Karleuša novo je zaštitno lice organizacije PETA, a fotografije na kojima gola pozira za kampanju izazvale su ogromnu pažnju javnosti, ne samo u Srbiji, već i u celoj Evropi!

"Kao javna ličnost koja ima ogroman uticaj na mladu populaciju u ovom delu Evrope, želim da postavim dobar primer i da budem dobar uzor mladima. Ova kampanja uključuje mnoge poznate ličnosti širom sveta koje su podigle svoj glas i tako izvršile veliki uticaj. Mi koristimo našu slavu na najbolji način, usmereni smo na borbu protiv onih koji ubijaju nevine. Mi pokazujemo svoju kožu i time objašnjavamo da smo mnogo lepši u našim srcima i našim dušama ako smo puni saosećanja i ljubavi. Ne treba nam krvavo krzno da bismo se osećali lepo. Ubijanje nikako ne može da bude lepo", istakla je pop zvezda.

Karleuša je prva javna ličnost sa Balkana koja je pozirala za kampanju PETA "Radije gola nego u krznu!".

"Gledala sam PETA video-snimke koji prikazuju kako brutalno ubijaju životinje zbog krzna. Plakala sam i užasnuto gledala taj horor. Moje srce se slomilo, jer sada potpuno razumem šta ljudi rade životinjama svakog dana. Nanosimo toliko bola i patnje i ja odbijam da budem deo toga. Nikad više", izričita je Jelena, koja je i na društvenim mrežama objasnila da je najbitnije promeniti stav.

"Za sve one koji će napisati budalaštinu tipa "ona je nosila krzno, jela meso i slično", samo da objasnim... Niko to ne spori. Bitno je promeniti stav, biti bolji čovek i učiniti pravu stvar. Ako mogu ja, može svako", poručila je Karleuša.

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JOŠ ŽEŠĆI I PROVOKATIVNIJI KUPAĆI: Jelena Karleuša potpuno pomutila razum muškarcima! VRELO DA VRELIJE NE MOŽE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track