RAZAPETA NA STUB SRAMA KAO LJUBAVNICA I OTIMAČICA MUŽEVA: Emotivna ispovest Lune Đogani o ljubavi prema Slobi, PRETNJAMA SMRĆU, a o Kiji je... ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

IskreNO

RAZAPETA NA STUB SRAMA KAO LJUBAVNICA I OTIMAČICA MUŽEVA: Emotivna ispovest Lune Đogani o ljubavi prema Slobi, PRETNJAMA SMRĆU, a o Kiji je... ŠOK!

Stars -

Luna Đogani je posle devet meseci provedenih u „Zadruzi“, morala da se skloni iz Srbije i da na miru razmisli o svemu što joj se tamo dešavalo.

Po povratku iz Grčke, gde je, kako kaže, napunila baterije, Luna iskreno govori o pretnjama koje je doživela, torturi koju je njena mlađa sestra zbog nje preživljavala u školi, koliko voli Slobu, ali i mogućnosti da je neko opet osvoji.

Vratila si se s odmora, da li si uspela da napuniš baterije i odmoriš se od svega?

- Odmor mi je baš prijao i zaista mi je dobro došao. Nisam ni znala koliko mi je posle svega bio potreban dok nisam stigla na plažu i videla more. Napunila sam baterije i trudila se da ne mislim ni na šta što je povezano sa lošim situacijama i lošim ljudima.

Da li si na more otišla da bi se sklonila od Slobe?

- Otišla sam da bih se sklonila od svega, ne samo do Slobe. Po izlasku sam razgovarala sa svojom porodicom i njihov prvi savet bio je da odem negde van Srbije dok se sve ne slegne, dok ne ojačam i ne pripremim se za sve što je situacija iz rijalitija donela. Kada ste unutra, mislite da ćete se lako nositi sa realnošću i situacijama koje dolaze po izlasku. Tek kada izađete, shvatite da vam i te kako treba oporavak i da ste pogrešili te sekunde kad ste pomislili da rijaliti ne vuče posledice.

Da li si uspela da se skloniš i oporaviš od Slobe?

- Uspela sam donekle, ali postoji i taj mali deo u meni zbog kog ne mogu reći da je sto odsto gotovo. Važno je da sam ojačala toliko koliko treba da mogu nastaviti sa svojim životom i početi da se bavim stvarima koje volim.

? #greece

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана

Da li postoji neko novi ko će možda zauzeti Slobino mesto?

- Ne postoji niko novi i iako se svašta pisalo i pričalo, nemam dečka. Fokusirana sam na sebe, svoj posao. Ne razmišljam o ljubavi ili mogućnosti da je nađem. Previše toga mi se desilo sa Slobom da bih tek tako mogla da nađem novog dečka i zaboravim sve dosad. U vezu sa njim sam ušla iskreno. Zavolela sam tog dečka i sve da celi svet kaže da smo bili laž, ono što sam ja osećala od prvog trenutka, bilo je pravo i to ne mogu da mi uzmu.

Zbog veze s njim mnogo puta su ti pretili smrću. Koliko si se uplašila i da li su pretnje prestale?

- Nisu prestali da mi prete, ali prete mi isključivo preko društvenih mreža. Otkad sam izašla, nisam imala neprijatnu situaciju uživo. Što se straha tiče, uplašim se ponekad jer nije prijatno doživljavati užasne pretnje svaki dan. Govorili su da će da me siluju i ubiju, da će to uraditi sa mojom sestrom. To su užasne stvari i ljudima koji su puni mržnje želela bih da ozdrave i izbace sve to zlo iz sebe.

You’re never fully dressed without a smile ? @lunadjo_store_official photo: @photo_video_aleksic_production

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана

Da li su tvoju mlađu sestru Ninu maltretirali u školi?

- Mnogo mi je teško da o tome pričam i svakog puta kada mi to dođe do misli, mogu da se zaplačem. Doživljavala je neprijatne situacije i klinci su joj svašta govorili, a kada sam za to saznala, mnogo me je pogodilo i bilo mi je krivo što joj nisam bila tu da je zaštitim. Zbog svih tih stvari, imam potrebu da se iskupim svojoj porodici i da im hiljadu puta u toku dana pokažem koliko ih volim i koliko sam im zahvalna. Činjenica je da je od svih porodica učesnika „Zadruge“, moja je generalno najgore prošla i koliko god me to pogađalo, važnije je da su svaki moj korak posle rijalitija ispratili i podržali.

foto: Printscreen

Društvene mreže pune su grupa koje se vode vređanjem tebe, kačenjem tvojih neprijatnih situacija iz „Zadruge“. Da li su ti poljuljale samopouzdanje?

- Neprijatno sam se iznenadila kada sam shvatila koliko su ljudi živeli moj život i uneli se u celu tu situaciju. Samopouzdanje mi nisu uzeli i nikada mi neće uzeti oni koji ne znaju ništa više do toga da mrze i povređuju druge. Nisu oni ponizili mene tim grupama, već sebe i mogu samo da ih žalim što to ne shvataju.

Kija je započela muzičku karijeru, da li ćeš sad i ti kao ona postati pevačica?

- Apsolutno mi ne pada to na pamet i nikada nisam imala neku želju da postanem pevačica. Muzička karijera nije nešto u čemu bih mogla da zamislim sebe. Po izlasku su mi čak i nudili pesme, pokušali da me ubede da započnem i taj posao, ali nisam zainteresovana. Zacrtala sam svoj put i gledam samo pravo.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo/Foto

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track