U RIJALITIJU JE PRAVIO HAOS, SADA GA NE BISTE PREPOZNALI: Ono što ste videli tamo NISAM JA! Lepi Mića otkrio kako provodi leto
Foto: Dragan Kadić

PROMENIO PRIČU

U RIJALITIJU JE PRAVIO HAOS, SADA GA NE BISTE PREPOZNALI: Ono što ste videli tamo NISAM JA! Lepi Mića otkrio kako provodi leto

Stars -

Bivši učesnik prve sezone rijaliti programa "Zadruge", Lepi Mića, van rijalitija, tokom čijeg trajanja je bio vema zapažen, vodi veoma smeran i povučen život. Za razliku od drugih takmičara koji i nakon što su se kamere u Beloj kući ugasile ne prestaju da se medijski eksponiraju, Mića se povukao i uživa u letu.

foto: Youtube screenshot

"Ja ne idem na te javne događaje da se slikam kao pojedinici. Deset meseci sam bio 24 sata na televiziji, dovoljno sam ja zastupljen u medijima. Moj dan je ustajanje, šetnja, plivanje, bazen, lagana neka hrana i čitanje knjiga. To je neka moja priča. To je i ono što smo videli u Zadruzi, samo što sada čitam knjige, što tamo nisam bio u prilici", rekao je Mića.

foto: Printscreen Daily Motion

Podsetimo, Lepi Mića je poznat i kao neko ko svoj život van rijaliti šou programa nikada nije eksponirao, kao ni članove svoje porodice.

foto: Printscreen

Kurir.rs/ Pink / Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track