Seksi dekolte seksi Severine

Seksi dekolte seksi Severine

Stars -
Severinin spot za ‘Italianu’ snimaće se po celoj bivšoj Jugoslaviji, gde god ima Severininih fanova

Draga mi je Thelma i ne mislim da je film ‘Thelma i Louise’ mračan, rekla je Severina Vučković za 24sata, koja je s pevačicom Anom Bebić (26) na zatvorenom autoputu nedaleko od Velike Gorice odglumila scenu iz kultnog filma za novi spot ‘Italiana’.

Splićanka igra Thelmu, a Metkovka Louise. Koleginice su jurcale automobilom, pevale iz petnih žila i pokazivale raskošna tela.

- Uživala sam. Inače me drugi voze pa mi je ovo bila dobra prilika da se malo izdivljam za volanom – našalila se Severina, koja je za snimanje obukla vruće pantalone i top kojim je istaknula grudi.

Iako je rodila pre četiri meseca, pevačica je u vrlo kratkom roku dovela liniju u red. Uz Severinu i Anu, u spotu se pojavljuju i srpski ‘hitmakeri’ Filip Miletić (31) i Miloš Roganović (36), zaslužni za Severinine hitove ‘Brad Pitt’ i ‘Grad bez ljudi’. Muzičari glume autostopere koje vesele devojke pokupe u auto.

Severinin spot za ‘Italianu’ snimaće se po celoj bivšoj Jugoslaviji, gde god ima Severininih fanova. Tako se očekuje da će ekipa, osim Zagreba, posetiti Split, Beograd, Sarajevo, Skoplje, Novi Sad, Ljubljanu…

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track