Najnovije vesti

OVO ĆE NANETI VELIKU ŠTETU NAŠEM SINU: Milan Popović se oglasio povodom Severininih fotografija! EVO kako je odgovorio na PROZIVKE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

POBESNEO

OVO ĆE NANETI VELIKU ŠTETU NAŠEM SINU: Milan Popović se oglasio povodom Severininih fotografija! EVO kako je odgovorio na PROZIVKE! (FOTO)

Stars

Nakon što su u medije procurele eksplicitne fotografije na kojima navodno Severina pozira gola, njen menadžer Tomislav Petrović prozvao je neimenovanog 'bivšeg partnera' za osvetu. Ubrzo je Severinin suprug Igor Kojić objavio status #prayformilanbrain aludirajući na Severininog bivšeg partnera, srpskog poduzetnika Milana Popovića.

foto: Dado Đilas, Profimedia

Milan Popović se oglasio povodom prozivka Severininog menadžera:

"Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kojeg tačno partnera je gospodin Petrović mislio kada je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? O kojim to navodno izgubljenim sporovima se radi? Protiv Tomice Petrovića se već vode dva kaznena dela za klevetu, upravo zbog izjava da sam ja navodno izgubio sudske sporove koji se vode sa Severinom. Fotografije koje su objavljene su verojatno iz iste serije fotografija nastalih 2014. kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za starateljstvo nad našim sinom i imali smo potpun prekid komunikacije i ja nisam mogao da imam ove fotografije"

foto: Damir Dervišagić, Fonet

"Smatram sebe izuzetno odgovornim roditeljem i poslednjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima je majka mog sina gola u kompromitirajućim pozama, i za koje sam siguran da će dodatno osramotiti i uznemiriti našeg sina koji uskoro kreće u školu. Ja ga ne mogu, niko ga ne može, zaštiti od ruganja druge dece".

"Ovu situaciju smatram izrazito neodgovornim i nepromišljenim majčinskim ponašanjem i to već drugi put u njenom životu. Ne znam je li ih ona plasirala kako bi povratila nekadašnju popularnost, ili je to učinio neko drugi, no ja sam zabrinut da će ovo naneti ogromnu štetu i sramotu mom sinu kad mu jednog dana to neko pokaže" rekao je Popović za 24sata.

foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

Kurir.rs/ 24sata.hr / Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...