Najnovije vesti

LUNA ĐOGANI ŠOKIRALA PRED ULAZAK U ZADRUGU 2: Zaprepastila sve priznanjem da PIJE LEKOVE i ide kod PSIHIJATRA, a razlog je...
Foto: Damir Dervišagić

PIJE LEKOVE

LUNA ĐOGANI ŠOKIRALA PRED ULAZAK U ZADRUGU 2: Zaprepastila sve priznanjem da PIJE LEKOVE i ide kod PSIHIJATRA, a razlog je...

Stars

Luna Đogani je potvrdila da uskoro ulazi u rijaliti "Zadruga 2", a potom sve iznenadila kada je rekla da pije lekove koje joj je prepisao psihijatar.

 

- Tačno je da idem kod psihijatra, ali to je sasvim normalna stvar. Ovde kod nas kada to kažeš svi misle da si lud, ali zapravo bi trebalo da ide kod psihijatra svako ko ne može sam da se izbori sa problemima - iznela, pa dodala da pije i lekove.

 

Đoganijeva se dotakla brojnih tema koje interesuju sve one koji su je pomno pratili u "Zadruzi", a to se, pre svega, odnosilo na Slobodana Radanovića.

 

- Nismo u kontaktu. Čujemo se samo ukoliko bude objavljena neka izjava koja nije tačna. I čuli smo se oko odlaska na suđenje - prisetila se Đoganijeva nedavnog poziva za sud povodom nasilja koje je izvršila nad svojim emotivnim izabranikom u rijalitiju pa dodala:

 

- Još nemam dečka jer sam, moram to da priznam, emotivno ranjena. Nisam spremna za bilo šta ozbiljno, ali opet se nadam novoj ljubavi - priznala je Luna Đogani u"Kontraviziji".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...