USRED SREDE ABRONOŠA: Lepoticin bivši ima dečka, a to mu je jedini način da dobije OVO!

abronoša

USRED SREDE ABRONOŠA: Lepoticin bivši ima dečka, a to mu je jedini način da dobije OVO!

Stars -

Ćao, drugari, evo me i ove srede s vama. Bila sam vredna, izlazila, ispijala kafe s prijateljima pa vam zato i donosim sočne priče s našeg estradnog neba.

Prva se tiče jedne naše pevačice, znate one Lepotice, i ranije sam vam pisala o njoj jer u njenom životu nikad nije dosadno. Zapravo, ova priča se odnosi na njenog bivšeg muža, zvaćemo ga Buzdi. Naime, nakon njihovog razvoda zbog njegove prevare, on je morao nekako da se snađe jer se tokom braka navikao na luksuzan život. On je ušao u vezu sa jednim muškarcem iz inostranstva kako bi došao do novca. Jedino je tako mogao da uživa u raskoši na koju ga je naša pevačica navikla. Ona mu je dok su bili u zajednici sve kupovala, oblačila ga u najluksuznijim buticima, vodila po metropolama, ali nakon što ga je uhvatila u preljubi, svako je otišao svojim putem. Nije znao za drugi način, pa se dosetio da zavede stranca. Iako mu je u početku sve to bilo novo i drugačije, posle mu se osladilo i nije mu predstavljalo problem. Njihova veza traje već nekoliko meseci, a kako sam čula, Buzdi planira da od stranca izvuče veći novac kako bi započeo svoj biznis. Njega dečko čak ubeđuje da se preseli u njegovu državu, ali se pevačicin bivši i dalje nećka. On bi ipak da biznis pokrene u Srbiji, a i plaši se reakcije svojih roditelja. Ipak nije spreman da im prizna da ima gej vezu, a ta veza mu je jedini način da ima love.

Druga priča ove srede vezana je za našu popularnu pevačicu, zvaćemo je Pipi, koja je u poslednje vreme dosta aktuelna. Pogađate, najviše zbog pikanterija iz privatnog života. Njena karijera više-manje je diskutabilna, pa je ona rešila da se "posveti" ljubavnom životu. Pipi je više nego aktivna na društvenim mrežama i stalno se hvali kako uživa u ljubavi s dečkom s kojim već godinama živi, ali da nije sve baš tako bajno, saznala sam ja. Naime, Pipi se u poslednjih nekoliko nedelja non-stop svađa s njim, kažu mi njihove komšije. Mislila je da će joj on predložiti brak i sve se nada tome. Međutim, otkrila je da on gleda druge cice i voli druženje udvoje s njima. Besna zbog tog saznanja, poručila mu je da može da se vrati u svoje selo ako nastavi da bude nevaljao. Da bi mu dokazala da ga može zameniti lako, ona je počela češće da izlazi u društvu muških prijatelja. Kažu mi da još nije zgrešila, ali da ne mogu garantovati da neće.

Društvo, družimo se sledeće srede, to bi bilo sve za danas. Ljubim vas.

Kurir.rs / Foto: ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track