OVAKVE BRUTALNE REČI SRPSKA ESTRADA NE PAMTI! Vlado Georgiev: Dara je turbofolk PRASE! Njen odgovor će ga potresti: Propali PIJANAC da SJAŠE S MENE!
Foto: Printscreen, Dragan Kadić

RAT REČIMA

OVAKVE BRUTALNE REČI SRPSKA ESTRADA NE PAMTI! Vlado Georgiev: Dara je turbofolk PRASE! Njen odgovor će ga potresti: Propali PIJANAC da SJAŠE S MENE!

Stars -

Dara Bubamara, koja je ponosna na saradnju sa svim kolegama osim sa Vladom Georgievim, koji ju je uvredio u TLZP-u iako joj je nekad radio aranžmane.

Dara je Vladu Georgieva nazvala toncem, a Novljanin joj je odmah uzvratio na Tviteru.

Dara Bubamara je prase. Malo bezobrazno prase. Turbofolk prase. Pun mi je više kufer ove zadrugarije i ološa koji su porasli u devedesetima, a obitavaju u ovoj skandaloznoj bratiji", napisao je Valda na Tviteru i nije dugo čekao na pevačicin odgovor.

“Zar niste primetili da, čim izdam pesmu, na mene se nakači po pet propalih budala? Tako je i ovog puta. Pretpostavljam da ih boli to što sam ušla na Trending top listu manje od 24 sata. Ne zanima me šta priča i piskara po Tviteru, propali pijanac, kome je još samo to ostalo. Kad ste zadnji put čuli neki njegov hit? Lenčuge i neradnici koji provode vreme po kafanama daju sebi za pravo da komentarišu ženu koja je non-stop fokusirana na svoju karijeru. Malo manje ličnog nezadovoljstva i biće im lakše”, rekla je Bubamara.

Kurir.rs/Svet/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track