Najnovije vesti

SOBA JE OSTALA ISTA, FOTOGRAFIJE, NJEGOVA ODEĆA, IGRAČKE! 11 godina posle smrti porodica otkriva kako je živeti bez Tošetovog osmeha: DAN NAM JE DUG KAO GODINA
Foto: Profimedia

SAMO SU NAUČILI DA ŽIVE SA TUGOM

SOBA JE OSTALA ISTA, FOTOGRAFIJE, NJEGOVA ODEĆA, IGRAČKE! 11 godina posle smrti porodica otkriva kako je živeti bez Tošetovog osmeha: DAN NAM JE DUG KAO GODINA

Stars

Toše Proeski nastradao je pre 11 godina u saobraćajnoj nesreći, ali bol i tuga u njegovoj porodici nije manja, samo su naučili da žive s njom. 

Slaven Ristveski, suprug Tošetove rođene sestre od dana kada je pevač poginuo, preuzeo je svu brigu i organizaciju na sebe.

"Ne postoje reči kojima se mogu opisati emocije u našoj porodici. To je beskrajna tuga koja će ostati zauvek. Nije tačno da vreme ublažuje bol. Čovek samo nauči da živi sa tugom i groznom istinom. Ali, nekada je dan dug kao godina", rekao je Slaven za "Novosti".

Slaven je ispričao kako je pevačeva soba i danas, jedanaest godina ksnije i dalje netaknuta.

"Soba je ostala potpuno ista. Tu su sve fotografije, njegova odeća, igračke", otkrio je.

foto: Profimedia

U Tošetovu čast zapevaće i sestrić pokojnog pevača. Kristijan Risteski napraviće prvi korak u muzičkoj karijeri.

"Bio sam u Londonu, u studiju Endija Rajta, koji je radio aranžmane i “mastering” za pesme koje će se naći na novom, posthumnom albumu mog ujaka. Endi je dobio ideju da snimim jednu pesmu. Dugo sam razmišljao i pristao sam. Odlučio sam da pevam o svom ujaku. Tekst pesme se sam izrodio iz naših dugih razgovora o Tošetu, pa zato i nosi toliko simboličan naziv - “Mi smo krv”",  otkriva Kristijan za "Novosti".

Kurir.rs/Novosto/Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...