ANA SEVIĆ TRAŽILA PARE OD OSIGURANJA DOK JE DARKO BIO U KOMI! GROZOMORNO: Htela da zaradi na nesreći dok se Lazić borio za život!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOKANTNO

ANA SEVIĆ TRAŽILA PARE OD OSIGURANJA DOK JE DARKO BIO U KOMI! GROZOMORNO: Htela da zaradi na nesreći dok se Lazić borio za život!

Stars -

Strašno Sevićka, kao još uvek zakonita supruga, na dan stravičnog udesa pokušala je da naplati pevačeve teške telesne povrede

Na dan kada se dogodio udes u kojem je Darko Lazić zadobio povrede opasne po život, Ana Sević zatražila je od osiguravajuće kuće da njoj isplate novac na ime odštete kao još uvek zakonitoj supruzi.

Međutim, zaposleni u toj kompaniji dali su joj do znanja da će teško uspeti u toj nameri ukoliko se ispostavi da je Lazić vozio pijan.

- Službenici su joj rekli da im mora doneti detaljnu dokumentaciju o njegovom zdravstvenom stanju, kao i rezultate na alko-test - priča naš izvor blizak porodici Lazić.

Ana je tog dana došla u bolnicu. Tamo je bila sa Darkovim roditeljima i u razgovoru im rekla da je zvala osiguranje.

- Rekla im je da najverovatnije od naplate neće biti ništa ako se utvrdi da je bio u alkoholisanom stanju dok je vozio. Svi su bili zatečeni, ništa joj nisu rekli. Darkovim roditeljima je najvažnije da on bude dobro - završava naš sagovornik.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Anom, ali je njen broj telefona bio nedostupan. Pozvali smo i Darkove roditelje, ali oni ne žele da daju izjave za medije.

Bubrezi još uvek ne funkcionišu

DARKO I DALJE NA DIJALIZI

Darko Lazić i dalje je na dijalizi.

- Nisam video još da nekome tako brzo počne da otkazuju bubrezi posle nesreće. To je nešto što se i očekuje u takvim situacijama, ali ovako brzo još nisam video - kaže jedan od lekara u KBC Zemun. N. M.

foto: čitalac Kurira

EVO GDE JE ANA NESTALA

Ne dolazi u bolnicu, šopinguje u Frankfurtu

Ana Sević već danima ne dolazi u bolnicu, a njen mobilni telefon je nedostupan. Kurir je pronašao pevačicu u Frankfurtu, gde boravi sa dečkom Danijelom Nedeljklovićem. Njih dvoje smo uslikali na kasi u jednoj prodavnici igračaka, u trenutku kada su plaćali lutku koju su pazarili za Aninu i Darkovu ćerku Lorenu (4).

M. D.

(Kurir.rs/Ivan Ercegovčević /Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track