Najnovije vesti

POČINJEM DA SE ZALJUBLJUJEM U TEBE, TO NIJE DOBRO: Evo kako je Kija šarmirala Darka Lazića, a tek da vidite kao su TADA IZGLEDALI! (FOTO)
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

OTKRIVAMO

POČINJEM DA SE ZALJUBLJUJEM U TEBE, TO NIJE DOBRO: Evo kako je Kija šarmirala Darka Lazića, a tek da vidite kao su TADA IZGLEDALI! (FOTO)

Stars
08:49h

Darko Lazić svojevremeno je javno priznao da jeste bio u vezi sa Kristinom Kijom Kockar. Njihova romansa nije dugo trajala, ali kako je istakao "bilo mu je lepo".

"Da, bili smo zajedno. Ja Kiju znam jako, jako dugo. Baš se dugo poznajemo, još s početka moje karijere. To se desilo prvi put na nekoj mojoj turneji, više se i ne sećam kako. Imali smo kratku priču, brzo se sve nekako završilo. Bilo je lepo", izjavio je za bosanske medije i tako konačno potvrdio sve o čemu se šuškalo.

Kako se pisalo, to je bila tajna veza.

"Kiju je sa Darkom Lazićem upoznao zajednički prijatelj. Počeli su da se druže i izlaze zajedno, a niko nije mogao da pretpostavi da će njih dvoje završiti u vezi. Karakterno su potpuno različiti i Darko jednostavno nije tip muškarca koji bi se na prvi pogled dopao Kiji. Ona voli da bude dominantna u vezi i da manipuliše svojim partnerom, a to je pokušala da uradi dok su njih dvoje bili zajedno", započeo je priču izvor koji je dobro upućen u sve detalje tada tajne romanse.

"Lazić je u tom trenutku bio veoma aktuelan, pobedio je u 'Zvezdama Granda', devojke su ga jurile na svakom koraku, a to je bilo presudno da Kija padne na njega. Smislila je pakleni plan kako da ga smuva i krenula je u akciju. Dakle, svakog puta kada bi se našli u zajedničkom društvu, Kija je diskretno flertovala s njim, a potom je počela i da mu šalje poruke. U prvi mah su to bile bezazlene, prijateljske poruke, u kojima se raspitivala kako je i šta radi, a Darko je uljudno odgovarao na svaku. Nastavili su da se dopisuju, a njihova prepiska je u nekom trenutku postala ozbiljnija", rekao je izvor i objasnio da je Kija Darku prva priznala da gaji osećanja prema njemu.

"Počinjem da se zaljubljujem u tebe, to nije dobro - glasila je poruka koju je Kija poslala i na koju je Darko pao. Odmah nakon toga su se i smuvali, ali su se dogovorili da njihova veza u prvo vreme bude tajna. Tih nekoliko nedelja, koliko su bili zajedno, sve je pucalo od strasti, a njih dvoje su jedino razmišljali kako da se vide, a da niko iz društva ne posumnja u njihovu vezu. Bukvalno niko nije znao da su zajedno, sve do trenutka dok, dva meseca kasnije, nisu raskinuli. I to su njihovi prijatelji otkrili sasvim slučajno", rekao je izvor i dodao da Darko nije hteo da bude u vezi u kojoj će ga devojka kontrolisati.

Navodno, Kija je bila ljubomorna kada je Darko u jednom kafiću pričao sa obožavateljkom, pa mu je napravila scenu.

"Svima nam je bila čudna njena reakcija, ali niko nije posebno komentarisao njen ispad. Tek kasnije, kada je prestala da izlazi s nama, neko mi je rekao da su ona i Darko bili u tajnoj vezi i da su raskinuli zbog njenih ljubomornih scena", ispričao je izvor na kraju.

Inače, saznanja potvrdio je i Milan Milošević, koji je u rijalitiju ispričao da je Kija bila u vezi sa Darko Lazićem, što je Kockarova tada nevešto negirala.

Internetom trenutno kruži fotografija iz jednog od njihovih zajedničkih izlazaka, a fanovi su zbog iste potpuno izgubili razum.

Podsetimo, Darko Lazić trenutno se oporavlja u KBC Zemun nakon teške saobraćajne nesreće u blizini rodnog Brestača. Popout mnogih, Kija je bila šokirana kada je čula šta se dogodilo.

"Pratila sam ceo tok događaja, čula sam milion informacija, dezinformacija, naravno da mu želim da ozdravi, mislim... svako mu to želi. Videla sam nešto za davanje krvi, ali tetovirala sam se pa ne mogu. U mislima sam sa njim i sa njegovom porodicom, da se oporavi što pre", izjavila je tada Kija.

foto: Damir Dervišagić

Kurir/Alo/Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja