Najnovije vesti

DARKO SE PREVIŠE ZNOJI I MNOGO TRESE: Zbog apstinencijalne KRIZE, Lazića će VEZATI za krevet! Doktori donose odluku za 48 sati
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

TEŽAK OPORAVAK

DARKO SE PREVIŠE ZNOJI I MNOGO TRESE: Zbog apstinencijalne KRIZE, Lazića će VEZATI za krevet! Doktori donose odluku za 48 sati

Stars

Darko Lazić nalazi se u stanju apstinencijalne krize i to je trenutno najveći problem koji znatno usporava pevačev oporavak.

 

"Darko je u suštini stabilno. Sve je urađeno kako treba, mislim na operacije, međutim, postoji veliki problem, a to je njegova prošlost. Darko ozbiljno krizira od droge i to je trenutno veliki problem. Previše se znoji, bukvalno "izbacuje" graške znoja i mnogo se trese", kaže dobro upućen izvor.

 

foto: Dragana Udovičić, Kurir

Kako objašnjava, to je razlog zbog kojeg lekari ne smeju Darka da stave na noge, da pokuša da se osloni na jednu zdravu nogu i da proba da šeta uz pomoć štaka ili hodalice. Sreća u nesreći je ta što ne pokazuje dozu agresivnosti, ali zbog krize u kojoj je ne može da se digne iz kreveta, a morao bi što pre zbog rebara koja treba da zarastu.

 

Izvor je otkio i da li je konsultovan neko od lekara za bolesti zavisnosti.

 

"Svakako da je to u planu ukoliko se situacija ne poboljša. Ukoliko se u narednih 48 sati ne stabilizuje, postoji šansa da ili bude vezan za krevet ili da dobije lek koji se daje u tečnom stanju, što je jedna vrsta veštačke kome, kako bi bio miran", rekao je izvor.

 

Darkov otac je u petak popodne imao razgovor sa direktorom KBC Zemun na ovu temu i roditelj je potvrdio da porodica zna za Darkov problem sa narkoticima.

 

foto: Kurir, Damir Dervišagić

Podsetimo, Darku je u sredu, 7. novembra, uspešno operisana butna kost i ugrađen veštački kuk, a operacija je trajala sedam sati. Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću 23. oktobra i od tada se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Zemun.

 

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...