POJAVILA SE NA SCENI, A ODMAH JE UPOREDILI SA KONJEM: Takmičarka ZG nije znala šta ju je snašlo, a evo kako ju je Karleuša spustila na zemlju!
Foto: Printscreen/YT

NIJE SE DOBRO POKAZALA

POJAVILA SE NA SCENI, A ODMAH JE UPOREDILI SA KONJEM: Takmičarka ZG nije znala šta ju je snašlo, a evo kako ju je Karleuša spustila na zemlju!

Stars -

Jedna od kandidatkinja koja je, narodski rečeno, prošla kao bosa po trnju svakako je 23-godišnja Zagrepčanka Matea Nuić.

Njeno pevanje nije zadovoljilo kriterijume članova žirija, te su veoma brzo posegli za tzv. "panik-tasterom", ali joj je Saša Popović dao drugu šansu da se pokaže bolje, te zapeva i drugu pesmu.

"Čestitam, Saša, dobio si novog konja u svojoj ergeli", poručila je ironično Jelena Karleuša, na šta se Marija Šerifović nadovezala sarkastičnom konstatacijom da direktor "Grand" produkcije u svom timu "ima finalistu".

"Hvala lepo, ali ja konj nisam!", odgovorila je uvređeno takmičarka, te je Jelena pokušala da je umiri.

"Konj je prelepa, plemenita životinja, koju ja mnogo volim. To je fraza. Konj u ergeli - to nije uvreda nego metafora za trkača koji treba da pobedi u tvom timu. To sam htela da kažem", objasnila je Karleuša igru reči koju kandidatkinja očigledno nije najbolje razumela.

foto: Vladimir Šporčić

"Onda vam hvala na komplimentu", odgovorila je Matea, poručivši plavokosoj pevačici da joj je baš ona uzor, što se Jeleni nije dopalo.

"Da sam ti uzor ne bi tako izgledala i tako se ponašala, a treba da te bude sramota kako si otpevala pesmu", odgovorila joj je Karleuša, da bi potom ostatak žirija dočekao na "krv i nož" to što Saša daje prostor u emisiji devojci kojoj je primarna profesija frizerski zanat, dok se muzikom bavi iz hobija.

"Ja mislim da nije u redu potcenjivati bilo čiji posao", odbrusila je ponovo uvređena Nuićeva, da bi joj zatim Dragan Stojković Bosanac objasnio da niko ne vređa njenu profesiju.

"To bi bilo kao da se ja pojavim na takmičenju frizera zato što sam dobar kompozitor", zaključio je raspravu Bosanac, a kandidatkinja je na ivici suza napustila scenu.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Puls, Foto: Printscreen/YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track