KARLEUŠA NEMILOSRDNA PREMA KOCKAREVOJ! JK: Šljamu, dokur.ila si narodu! Kija: Prodajem više karata od tebe! RAT NA ESTRADNOM NEBU U JEKU!
Foto: Dragana Udovičić/Printscreen Instagram

Bukti rat

KARLEUŠA NEMILOSRDNA PREMA KOCKAREVOJ! JK: Šljamu, dokur.ila si narodu! Kija: Prodajem više karata od tebe! RAT NA ESTRADNOM NEBU U JEKU!

Stars -

Jelena Karleuša poručila je Kristini Kiji Kockar da je šljam koji je dosadio narodu, a pobednica "Zadruge" brže-bolje joj je odgovorila kako ona prodaje više ulaznica za nastupe od nje.

Svađe i sukobi između dve pevačice počeli su još letos, neposredno nakon što je bivša stjuardesa pobedila u rijalitiju, snimila prvi singl i počela da tezgari po klubovima. Njen nagli skok popularnosti zasmetao je Karleuši, pa je osula paljbu po njoj i počela da je brutalno i otvoreno proziva na društvenim mrežama.

foto: Marina Lopičić

Početkom jeseni netrpeljivost se stišala, opet na Jeleninu inicijativu, jer je ona poručila medijima da je više ne pitaju za Kockarevu, s obrazloženjem da neće da priča na tu temu. Ispostavilo se da je mir kratko potrajao. Pop diva je na Tviteru objavila kako je bila prisutna kada su devojčice htele da kupe autobiografiju Kije Kockar u knjižari, a onda i počastila sočnim uvredama pobednicu "Zadruge".

- Znaš da za Srbiju ima nade kada prisustvuješ sceni u kojoj prodavačica u knjižari neće da proda knjigu one mučene Kije nekim devojčicama. Rekla je da nema. Od prisutnih je dobila aplauz. Narodu je doku*čio šljam - napisala je pevačica.

foto: Promo

Njen post, očekivano, izazvao je lavinu komentara, ali i napada od Kijinih fanova. Kristina je dan kasnije na Instagramu objavila prepisku s jednim od vlasnika kluba iz Travnika, u nameri da Karleuši zapuši usta. Prema onome što piše u porukama, Kockareva je u tom klubu prodala više karata od Jelene.

- Kod nas su velike zvezde gostovale, ali ovako interesovanje još ne pamtimo. Po broju karata do sada Gile, Kija, pa JK, pa Đani i Seka - napisao je suvlasnik kluba, a Kija mu je odgovorila da je presrećna zbog tih lepih vesti. Pitali smo Kockarevu da li želi javno da odgovori Karleuši na prozivke, ali ona nije bila voljna da to uradi. Svojoj suparnici preko Kurira je kratko poručila: - Nebitna je da bih davala bilo koji komentar.

foto: Marina Lopičić

I JK je imala šta da kaže: - Polusvet kad se osili, ubrzo doživi bolno otrežnjenje - rekla je ona, ne naglašavajući da se ovo odnosi na Kockarevu.

Ono što je isprovociralo JK da krene u napad na Kiju jeste intervju novopečene pevačice u kojem je Karleušu nazvala "samoprozvanom divom".

foto: Marina Lopičić

- To što me je Ceca podržala, dokaz je da žena nema komplekse, da je jedna prava diva. Postoji prava diva i samoprozvana diva, kao što je Karleuša. Svako može sebe da nazove kako želi, ali drugo je kako te narod vidi. Njen odnos s kolegama je poražavajući i treba da se ugleda na Cecu. Nema potrebe da pljuje ljude jer ima karijeru i zvezda je, iako je Ceca veća zvezda od nje - rekla je Kockareva.

Ovako je počela svađa Karleuša bockala, Kija eksplodirala

Sukob je počeo kad je Kija objavila pesmu s Ministarkama "Ne vraćam se na staro". - Znate šta, ako je u Srbiji Kija sa onakvim pevanjem, izgledom i harizmom prva u trendingu, ozbiljno razmišljam da uložim lovu u moje dadilje i garderoberku. Pokidale bi! Ja se ne šalim - napisala je Jelena, a Kija joj je odgovorila.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Zvezde Granda

- U pravu si, Jeco, trebalo bi. I ja sam sa 17 godina radila kao garderoberka u klubu. Kačila jakne. Ja se ne šalim. A vidi me sad - rekla je Kija. Kada je JK izjavila da neće nastupati u klubovima u kojima na plejbek pevaju rijaliti učesnici, a onda prekršila obećanje, Kristina se iznervirala:

- Kačiti se na mene da bi bila u novinama, a čak me i ne poznaje, niti je bilo kako povezana sa mnom. Čini mi se da je rekla da ne bi nastupala ma koliko novca ponudili u klubu gde pevaju rijaliti zvezde. Izgleda da cifra ipak postoji. Dan kasnije usledio je Jelenin odgovor: - Odgovorila bih ja ovim nekim rijaliti mukicama koje se kače na mene, ali sada nije jun, nego oktobar, više ih se ni majka ne seća. RIP (počivaj u miru, prim. aut.).

foto: Printscreen Youtube

Ivan Ercegovčević/ Foto: Dragana Udovičić, Instagram printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track