Najnovije vesti

DUŠKO JE BIO MOJE MAČE, NISAM HTELA DA OSTANE GLADAN: Kijina majka presrećna što je se Karleušin muž setio, a onda priznala da je svi u restoranu pitaju OVO za ĆERKU!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

INTERVJU

DUŠKO JE BIO MOJE MAČE, NISAM HTELA DA OSTANE GLADAN: Kijina majka presrećna što je se Karleušin muž setio, a onda priznala da je svi u restoranu pitaju OVO za ĆERKU!

Stars

Jelena Karleuša otkrila je da je Kijina majka Nadica Zeljković njenog supruga nekada hranila. Kijina majka se sada rado prisetila tog trenutka.

"Jao koliko mi je drago što me se Duško setio. Znate koliko mi to znači. Ja se njemu toliko zahvaljujem. Ma on je toliko divan momak, kada je dolazio kod mene u restoran ja sam ga zvala mače. On je bio mače moje. Neću citirati nju kako je rekla mali i siromašan, ja ću reći da je on bio mali i skroman dečko", sa oduševljenjem je ispričala Nadica svoje utiske o Dušku Tošiću.

Nije čudo što se Kijina majka i Duško poznaju s obzirom na to da Nadica radi u restoranu u koji dolaze sportisti.

foto: Printscreen, Amidži šou

"Svi znate da ja radim u restoranu u koji dolaze sportisti. Tamo sam već 29 godina i sve ih znam, ali me dirne ovako kada se sete mene, pogotovo kada su ovako kao Duško uspešni. Ja sam za njih tamo samo konobarica, ali valjda sam jedino žensko pa me zapamte svi. Mnogo volim tu decu. Znate, kada je Duško dolazio, ja sam odmah zapamtila da je iz Orlovata, jer smo imali jednog kolegu koji je odande. On mi je bio mnogo simpatičan i seća se i sam kako sam im ponekada davala repete. Meni je bilo žao, dođu gladni, pa da se makar deca najedu lepo", iskreno je ispričala Nadica utiske o Karleušinom suprugu i otkrila zašto to Kija nije nikada pominjala:

"Moja Kija to sve zna, ali šta ima da priča o tome", rekla je Nadica, a onda se osvrnula i na prozivke koje Jelena upućuje njenoj ćerki.

foto: Printscreen, Marina Lopičić

"Ma ne zanima mene to. Ona je sinoć lep gest uradila. Šta ja tu da pričam. U tome je Kijina i moja veličina jer nikada nismo neke stvari želele da komentarišemo i iznosimo. Jeste moja ćerka ali sama mora da vodi svoje bitke, uostalom to je sve deo tog njihovog šoubiznisa. Ni dok sam bila rijaliti mama nisam htela da ratujem ne moram ni sada. Ma što da komentarišem te stvari, nema potrebe. Svako neka radi šta hoće. Kija je odrasla osoba, zna sve sama", kaže Nadica koja sa druge strane kaže da je gleda kao da ima devet godina.

"Kija ima 29 godina, ali ja je gledam kao da ima devet ponekada. Zovem je stalno sad od kako putuje, pa pitam da li je poletela, da li je sletela, a ona mi kaže: "Mama, šta me zoveš, javiću ti se, nisam mala", smeje se Nadica i ističe da imaju tipičan odnos majke i ćerke.

foto: Damir Dervišagić

Zbog ćerke svi i nju prepoznaju, pa je zato često zaustavlju i postavljaju joj pitanja.

"Pitaju me o Kiji, šta radi, gde je, neka osnovna pitanja, a meni je sve to simpatično, a najviše se čude zašto još uvek radim, ali ja volim svoj posao. Ja sam srećna žena, sve je kako treba, a najbitnije je da se zdravstveno sve stabilizovalo", zaključila je Nadica.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...