BILI SU NA KORAK DO VENČANJA, A ONDA SE SVE SRUŠILO! Kad čujete šta je Sara Reljić poručila bivšem ŠOKIRAĆETE SE: Ovakvu je ni Vojke ne zna!
Foto: Damir Dervišagić

IZNENADILA

BILI SU NA KORAK DO VENČANJA, A ONDA SE SVE SRUŠILO! Kad čujete šta je Sara Reljić poručila bivšem ŠOKIRAĆETE SE: Ovakvu je ni Vojke ne zna!

Stars -

Sara Reljić prošlu godinu, kako kaže, pamtiće po brojnim usponima i padovima.

"Postoji naravno mnogo toga što bih volela da zaboravim i da ostane u godini iza nas, ali ne bih sada da navodim, ostaću suzdržana", ispričala je Sara, ističući da je sa bivšim dečkom Vojketom Đansom u korektnim odosima.

Ipak, na pitanje šta bi mu kupila za novu godinu rekla je oštro:

"Ništa, što bih? Kako nekom prolazniku na ulici da kupite nešto za Novu godinu" pa šokirala mnoge, jer je takvu javnost nije upoznala.

foto: Youtube screenshot

Od Deda Mraza, Sara želi samo jedno.

"Od Deda Mraza bih poželela da dobijem čarobni štapić, a onda da tim štapićem udomim sve pse sa ulica, to bih poželela sebi i svim psima, da dobiju novi dom za Novu godinu", rekla je ona, pa otkrila da ne postoji ništa što je želela a nije dobila.

"Iskreno, nije bilo stvari koje sam želela, a nisam dobila. Kad sam želela klavir, dobila sam ga. Moji su poslednje pare koje imaju davali na neke moje muzičke instrumente, ili neki komad opreme. Svaki put kad poželim nešto radim na tome da to i ostvarim", kaže ona.

Inače, Sara je i te kako upoznata u onu čuvenu "nosi crveni veš u najluđoj noći" i jedna je od onih devojaka koje to sa zadovoljstvom čine.

"Čula sam. Primenjujem ga svake godine, tako da ne znam kada je to urodilo plodom jer sam uvek to primenjivala", priznala je pevačica kroz osmeh.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track