OVO SU LUNINE REČI ZBOG KOJIH JE KIJA BRUTALNO REAGOVALA: Ako je greh voleti, onda sam bila grešna. Oprostila sam im za svu PATNJU, nek im onaj gore SUDI...
Foto: Vladimir Šporčić/Sonja Spasić

ŠOK

OVO SU LUNINE REČI ZBOG KOJIH JE KIJA BRUTALNO REAGOVALA: Ako je greh voleti, onda sam bila grešna. Oprostila sam im za svu PATNJU, nek im onaj gore SUDI...

Stars -

Luna Đogani u intervjuu je rekla da je oprostila Kristini Kockar i Slobodanu Radanoviću svu patnju koju su joj naneli i poručuje da je sada na "onom gore" da im sudi, pa joj je Kristina brutalno odgovorila.

Poznata blogerka otvorila je dušu i priznala da ne gaji nikakvu mržnju prema svom nekadašnjem dečku i njegovoj bivšoj supruzi.

- Ja sam svoju, ako tako mogu da je nazovem, grešku skupo i krvavo platila. Ako je greh voleti, onda sam bila grešna u prošloj godini. Ona mi je bila najgora, ne ponovila se, želim što pre da je zaboravim i na dobrom sam putu da uspem u tome.

Đoganijeva ističe da, iako je bilo dosta ružnih stvari u 2018. godini, teši je to što je ipak nekome pomogla da uspe u životu.

foto: Pritnscreen/Pink

- Niko ne može da kaže da sam bila loša, jer sam cele godine činila dobra dela. Na primer, pomogla sam nekim ljudima da preko moje grbače postanu zvezde i da super zarađuju. Moja leđa su sve to stoički izdržala. Ja im želim svu sreću i da se jednog dana ponovo spoje i budu zajedno jer su isti, a poznato je da se sličan sličnom raduje - rekla je blogerka.

Ona je priznala i to da je mislila da posle Slobe više nikad neće voleti.

- Mislila sam da više nikada neću moći da volim i pustim nekog muškarca u svoj život. Ali, kako kažu, vreme leči sve, tako da sam ja 31. decembra u ponoć poželela da mi se pojavi onaj pravi, da se zaljubim i budem voljena. Ta želja će morati da sačeka kraj rijalitija jer mi više ne pada na pamet da ispadam budala pred kamerama - dodala je Luna.

Za kraj, osvrnula se i na to da je odlučna u nameri da izgradi pevačku karijeru u 2019. godini.

- Želim da se posvetim muzičkoj karijeri. Iako sam se dvoumila oko toga i nisam baš bila sigurna da ja to mogu, kada sam videla ko sve peva i ko je uspeo da napravi nešto na estradi, onda za mene nema zime. Nastavljam i sa modom i kreiranjem stvari, tako da verujem da će ova 2019. godina biti moja - priča Đoganijeva.

foto: Printscreen

Kurir/Informer/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track