TOŠIĆ PROGOVORIO O TAJNOM PRIJATELJU JELENE KARLEUŠE: Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ BRUTALNO odbrusio Dušku, ali nije dugo čekao na FRAJERSKI ODGOVOR!
Foto: Printscreen Instagram, Profimedia

fudbaler HLADNOKRVNO

TOŠIĆ PROGOVORIO O TAJNOM PRIJATELJU JELENE KARLEUŠE: Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ BRUTALNO odbrusio Dušku, ali nije dugo čekao na FRAJERSKI ODGOVOR!

Stars -

Fudbaler Duško Tošić (33) veoma mirno je prokomentarisao porodičnu svađu koja je izbila u domu na Dedinju kada je otkrio u telefonu svoje suprugeJelene Karleuše poruke drugog muškarca, svog bosanskog kolege Ognjena Vranješa (29).

"Nemam pojma o čemu se radi. Putujem, počinje mi sezona u Kini. Zovite Ognjena! Ako on kaže da je tako, tako je!" rekao je Duško Tošić.

Na pitanje da li će uspeti da prebrodi bračne probleme i ljubomoru, kratko je poručio: "Ne želim da komentarišem. Pozdrav!"

foto: Dado Đilas/Ana Paunković

Duško Tošić je po povratku iz Kine, gde igra za Guangdžou, posumnjao da se Karleuša dopisuje sa drugim muškarcem, zbog čega joj je zaplenio mobilni. U njemu je našao poruke od Ognjena Vranješa koje su ga razbesnele, pa je preko telefona pozvao svog bosanskog kolegu da oči u oči raščiste situaciju.

Vranješ mu je u prvoj izjavi za medije posle izbijanja afere poručio da je on “s one strane Drine” (iz Bosne, prim. nov), a "ne sa ove" (iz Srbije, prim. nov), "gde su šatro mangupi". "Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima!", rekao je Vranješ.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto Profimedia/Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track