GOGA SEKULIĆ NOĆIMA NE SPAVA, ALI JOJ NIJE ŽAO: Priznala ko joj pomaže u čuvanju bebe, ali i šta tata radi PA GA ODMAH SMIRI! Idilično!
Foto: Printscreen Instagram

otkrivamo

GOGA SEKULIĆ NOĆIMA NE SPAVA, ALI JOJ NIJE ŽAO: Priznala ko joj pomaže u čuvanju bebe, ali i šta tata radi PA GA ODMAH SMIRI! Idilično!

Stars -

Goga Sekulić otkrila je da malo spava, ali da joj nije žao. Ona priznaje da joj svekrva dosta pomaže oko svega, a za mesec dana dolaze i njeni roditelji u Švajcarsku.

Pevačica je pre nešto više od mesec dana rodila je sina Vasilija Andreja, a u prvim danima u ulozi majke u potpunosti uživa.

- Srećna sam i uzbuđena pa se sve nekako dešava spontano. Skoro da uopšte ne spavam. Možda malo dremam, ali bukvalno sat vremena. Čim čujem bebu, na nogama sam! Uroš mi dosta pomaže, a tu je i njegova mama jer on ima narednih meseci jako važna takmičenja tako da ima jake treninge, što zahteva i san. Oko bebe smo najviše angažovani moja sestra, koja živi u Cirihu, svekrva i ja. Za mesec dana će doći i moji roditelji, tako da beba uživa u pažnji svih nas. Teško je jer zaista malo spavam, ali nije mi žao jer mi je sin prioritet - kroz osmeh kaže Goga, a na pitanje na koga liči naslednik odgovorila je liči na nju, iako suprug misli drugačije.

- Što se mene tiče, liči na mene, iako Uroš kaže da liči na njega. Važno da je živ i zdrav - rekla je pevačica.

Goga kaže da je zadovoljna kako se Uroš snašao u ulozi oca.

- Igra se sa bebom, peva mu pesmice na engleskom i nemačkom jeziku, tako da je Vasilij Andrej tada miran - otkriva pevačica.

foto: Privatna arhiva

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track