EVO ZAŠTO JE PUKLA TIKVA IZMEĐU ZLATE PETROVIĆ I SAŠE POPOVIĆA! Bili su zajedno pre 3 DECENIJE, a pevačica sada progovorila o svemu: Mi smo se NAŠLI U POGREŠNO VREME!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRILA

EVO ZAŠTO JE PUKLA TIKVA IZMEĐU ZLATE PETROVIĆ I SAŠE POPOVIĆA! Bili su zajedno pre 3 DECENIJE, a pevačica sada progovorila o svemu: Mi smo se NAŠLI U POGREŠNO VREME!

Stars -

Zlata Petrović i Saša Popović bili su zajedno pre oko tri decenije, ali ljubav nije potrajala. Kako pevačica ističe, možda su se našli u pogrešno vreme, ali svakako - ostali su dobri prijatelji.

foto: Printskrin Youtube

"Bilo je pre mnogo godina. Sale i ja smo bili u nekoj vezi pre oko 30... 25, 30 godina. On je bio slobodan čovek, ja sam bila slobodna. Jednostavno, dokle je vredelo - toliko je trajalo. Naravno, mi smo ostali i dalje prijatelji. Ja sa svima ostajem prijatelj. Znate šta, niko vama ne daje garanciju koliko ćete da budete u ljubavi sa nekim čovekom ili sa nekom ženom. Bilo je odlično. Bilo je super! On je prepametan čovek. Možda smo se našli u pogrešno vreme".

"Ja sam imala 27, 28 godina. Već sam iza sebe imala jedan brak, imala sam sina od 4, 5 godina. Počela sam da radim 300 na sat! Interesovalo me je da radim i zarađujem. Bilo mi je glupo da uđem u ozbiljnu vezu, odnosno brak" otkrila je ona.

foto: Printscreen/YT

U poslednje vreme, pevačica se svuda pojavljuje u društvu sina Jovana. Kako ističe, najsigurnije joj je da je on vozi kući, a potajno se nada da će upoznati neku pevačicu i zaljubiti se.

"On ne pije. Onda ja volim kad dođem ovako privatno da popijem neku čašicu vina, pa mi je bolje da me on vozi... Drugo momčić je, zašto da ne zađe malo, možda nađe neku devojku! Ja bih volela baš pevačicu! Ljudi imaju predrasuda, ali ja znam sve moje koleginice da su dobre i normalne žene", ispričala je ona.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track