OVAKO SE ŠABAN VESELIO SA PUBLIKOM NEŠTO VIŠE OD 12 SATI PRE SMRTI! BILI SMO ZAJEDNO NA BINI, A SADA SE OPRAŠTAMO: Uvek ću rado pevati naš duet, ALI TEŠKO BEZ SUZA! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

ŽAL

OVAKO SE ŠABAN VESELIO SA PUBLIKOM NEŠTO VIŠE OD 12 SATI PRE SMRTI! BILI SMO ZAJEDNO NA BINI, A SADA SE OPRAŠTAMO: Uvek ću rado pevati naš duet, ALI TEŠKO BEZ SUZA! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Tea Tairović pevala je sa Šabanom Šaulićem na njegovom poslednjem nastupu u životu, nakon kog je u teškoj saobraćajnoj nesreći izgubio život.

Samo čudo spasilo je pevačicu Teu Tairović da sedne u automobil kojim je jutros kralj narodne muzike Šaban Šaulić krenuo ka aerodromu u Nemačkoj i doživeo fatalnu saobraćajnu nezgodu zbog koje je izgubio život.

Tea je sinoć nastupala sa Šabanom, a jutros je trebalo da krene istim automobilom, međutim prilikom dolaska izgubila je kofer zbog čega je bila sprečena da krene i time sebi možda spasila život. Tairovićeva je danas otkrila kako su izgledali Šualićevi poslednji sati života.

Nakon ovoga Tea se oglasila na Instagramu objavivši snimak sa sinoćnjeg nastupa:

"Ne znam kako da pocnem ovu objavu, sve sto bih rekla je mozda suvisno. Tesko mi je, pre nesto vise od 12 sati bili ste na bini i bili ste zivi. Vasa supruga je izgubila muza, vase cerke i sin su izgubili oca, vasi unuci su izgubili dedu, region je izgubio najvecu zvezdu i najboljeg vokala svih vremena. Osim sto ste mi obelezili karijeru, naucili ste me koliko je vazno i koliko je prelepo biti tako izvanredan, a opet toliko jednostavan, uljudan, pristojan, prizeman. To nije klise, to je istina. Uvek cu rado pevati nas duet, kao i do sada, ali tesko bez suza... Mozda bi neko sve ovo bolje i lepse rekao, ali ja ne umem i sokirana sam...", napisala je pevačica dok je i dalje bila u šoku.

Kurir.rs / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja