Najnovije vesti

DECA ŠABANA ŠAULIĆA STIGLA U NEMAČKU: Sanela i Mihajlo otišli po poginulog oca, a onda se SUOČILI SA STROGIM NEMAČKIM ZAKONIMA!
Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić, Instagram/Printscreen

još nisu videli telo

DECA ŠABANA ŠAULIĆA STIGLA U NEMAČKU: Sanela i Mihajlo otišli po poginulog oca, a onda se SUOČILI SA STROGIM NEMAČKIM ZAKONIMA!

Stars

Nakon vesti da je kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći, ćerka i sin pokojnog pevača Sanela i Mihajlo Šaulić otputovali su prvim letom u Nemačku kako bi preuzeli očevo telo. Članica porodice Šaulić je potvrdila da su njih dvoje sleteli u zemlju u kojoj je njihov otac Šaban tragično nastradao.

 

Sanela i Mihajlo još nisu dobili dozvolu da vide telo Šabana Šaulića. Prema rečima rođake, razlog je taj što još uvek nije u potpunosti završen uviđaj, pa će Sanela i Mihajlo morati da sačekaju do sutra.

 

Takođe, kako je ispričala članica porodice Šaulić, sahrana folk pevača u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu ne očekuje se pre petka, subote.

foto: Dragan Kadić, westfalen-blatt.de

Podsetimo, prema pisanju nemačkih medija, pretpostavlja se da je pijani vozač (34) svojim automobilom udario u vozilo u kojem se nalazio Šaulić. Veruje se da je pijani vozač upravljao autom bez vozačke dozvole. On je lakše povređen, dok su saputnici Šabana Šaulića pretrpeli teže telesne povrede.

 

Hitna pomoć je sa lica mesta odmah transportovala povređenog pevača u bolnicu, ali je on i pored njihove velike borbe, preminuo.

 

Šaban Šaulić rođen je 6. septembra 1951. godine u Šapcu. Bio je pevač, muzičar i producent. U toku bogate karijere u medijima i od publike je dobio nadimak "kralj narodne muzike". Objavio je 33 diskografska albuma i snimio je na stotine pesama, od kojih su mnoge postali nezaboravni hitovi.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs, Pink / Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić, Instagram/Printscreen

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...