KUĆA ŠABANA ŠAULIĆA ZAVIJENA JE U CRNO SAMO 4 DANA PRED VELIKO PORODIČNO SLAVLJE! Niko nije ni slutio šta će ih zadesiti: Pevača je samo ovo radovalo, a nesreća je SPREČILA SVE!
Foto: Dragana Udovičić

TUŽNO

KUĆA ŠABANA ŠAULIĆA ZAVIJENA JE U CRNO SAMO 4 DANA PRED VELIKO PORODIČNO SLAVLJE! Niko nije ni slutio šta će ih zadesiti: Pevača je samo ovo radovalo, a nesreća je SPREČILA SVE!

Stars -

Porodica Šaulić nije ni slutila da će nekoliko dana pre velikog slavlja koje su pripremali njihov dom biti zavijen u crno. Naime, Šaban Šaulić je ovog četvrtka, 21. februara, trebalo da sa porodicom obeleži rođendan starije ćerke Sanele.

foto: Dragan Kadić

Šaban Šaulić preminuo je u bolnici posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj u 67. godini. Saobraćajka se dogodila na putu Bifild-Butersloh, u noći između subote na nedelju (16. na 17. februar). Iza sebe je osim Sanele slavni folker ostavio i ćerku Ildu, kao i sina Mihajla. Sanela i Mihajlo su juče u popodnevnim časovima, odmah nakon što su saznali za nesreću, otputovali u Nemačku.

Prema nezvaničnim informacijama, Šaban Šaulić trebalo bi da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Šaban je bio porodičan čovek, izuzetno vezan za svoju suprugu Gordanu, decu i unuke.

"Mislim da je čovek bez porodice, dece, unuka, familije, nesrećan čovek. A ja sve to imam, i to je velika sreća. Još samo da dočekam da oženim sina, jer mi je, danas, jedina neostvarena želja da zapevam na njegovoj svadbi i igram se sa njegovom decom. Ništa bolje i više ne bih poželeo, nego kako se odvijao moj život i moja karijera i baš ništa ne bih menjao, jer sam ostvaren i srećan čovek. Nisam neko ko 'boluje' od 'kula i gradova'. Supruga, deca i unuci su mi sve. Sve je onako kako je Bog rekao, i ja sam zadovoljan i zahvalan", rekao je on u jednom od poslednjih intervjua.

Ćerka Sanela podarila je ocu dvoje unuka - Luku Adžića, kojeg je dobila u prvom braku sa Ivanom Adžićem, i ćerku Unu koju ima sa sadašnjim suprugom, trenerom FK Partizan Zoranom Batom Mirkovićem.

foto: Dragan Kadić

Sanela i Mihajlo Šaulić juče su u popodnevnim časovima otputovali u Nemačku kako bi preuzeli telo svog oca, međutim sinoć im nije bilo dozvoljeno i da vide telo, budući da uviđaj još nije završen.

foto: westfalen-blatt.de, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track