svetlana tačna kao i uvek

CECA STIGLA NA SUĐENJE, A O KARLEUŠI NI TRAGA: 20 godina neprijateljstva zbog Ćande, a EVO šta je Ražnatovićeva jedino imala da kaže ISPRED SUDA (KURIR TV)

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović došla je tačno na vreme u Viši sud u Beogradu gde je u toku njeno saslušanje.

Jelena Karleuša se nije pojavila. Slučaj je o tekstovima o ubistvu Zorana Davidovića Ćande gde je Ceca po recima JK pretila pokojnom Zoranu pred smrt.

"Dobar dan, kako ste?", uz blagi osmeh rekla je Ražnatovićeva, iako su okupljeni novinari i fotoreporteri očekivali više od pevačice.

foto: Ana Paunković

Podsetimo, JK je ubeđena da je Ceca umešana u ubistvo njenog bivšeg verenika. Neprijateljstvo između pevačica traje skoro 20 godina. JK i Ceca započele su svađu još dok je Željko Ražnatović Arkan bio živ, jer je Ceca ljubomorisala što je njen muž često bio u društvu JK. Izvor Kurira blizak Divi tvrdi da čak i posle toliko godina ona smatra da njena suparnica stoji iza Ćandine likvidacije.

Karleuša je 1999. godine bila u vezi sa Zoranom Davidovićem, ali njena ljubavna priča nije se lepo završila. Naime, 23. marta 2000. godine, Davidović je ubijen u sačekuši prilikom povratka sa sahrane novosadskog biznismena Branislava Lainovića Dugog.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs / Foto: Printscreen Youtube, Printscreen Tv Prva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track