saznajemo

SAŠA POPOVIĆ NA SUĐENJU SA SUPRUGOM SUZANOM: Direktor Granda užurbano napustio Sud! (KURIR TV)

Stars -

Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović došao je na suđenje u svojstvu oštećenog lica. On po završetku saslušanja nije želeo da daje izjave za medije povodom pljačke porodične kuće koja ih je zadesila u martu prošle godine.

Popoviće je izašao je brzo iz Trećeg osnovnog suda u Beogradu držeći Suzanu za ruku, u pratnji advokata. On je bio na telefonskoj vezi sa nekim, odmah pošto je napustio Sud.

Nastavljeno je suđenje Vojislavu Stojčiću, sinu ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže, povodom optužbi da je u martu 2018. opljačkao porodičnu kuću vlasnika Grand produkcije.

foto: Vladimir Šporčić

Podsetimo, iz kuće Saše Popovića, suvlasnika i direktora "Granda", u naselju Bežanijska kosa lopovi su ukrali nakit vredan 100.000 evra i legalan pištolj gazde produkcijske kuće. Provalu u vili u Ulici partizanske avijacije 3D primetila je Popovićeva supruga Suzana kada se vratila kući.

Vojislav Stojičić (38), sin pokojnog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pljački kuće direktora "Granda" Saše Popovića, doveden je sa lisicama na rukana i nogama u Treći osnovni sud.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs / Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track