TUGA PREVELIKA

PAMTIĆU GA PO MOJOJ MLADOSTI, MOM DOLASKU U BEOGRAD, PO DRUŽENJU, PO SVEMU: Goca Božinovska PROLILA SUZE čim se rastala sa Gocom Šaulić! PEVAČICA DVA DANA NIJE IZAŠLA IZ KUĆE! (KURIR TV)

Stars -

Muk i tuga na Dedinju u porodičnoj kući Šaulić. Kolege, prijatelji, rodbina neprestano dolaze kako bi izjavili saučešće neutešnoj udovici Gordani i ćerki Ildi, koje su ostale u Beogradu, dok su sin Mihajlo i najstarija ćerka Sanela u Nemačkoj.

Goca Božinovska jedna je od mnogobrojnih prijatelja koji su došli da izjave saučešće porodici preminulog pevača. Goca je brzim korakom izašla iz kuće, a onda su joj se sećanja vratila i briznula je u plač.

foto: Ana Paunković

"Po svemu u životu ću ga pamtiti. Moj dolazak u Beograd. Moje druženje sa njim. Mi smo se šalili pošto je on iz tog kraja. Ja sam bila dete kada je on došao. Razumela bih da je on vozio, a ovako. Ja dva dana nisam mogla da dođem ovde. Deca mi nisu dala, ja ne mogu da vozim, ja ne prihvatam ovo. Tuga, šta reći", reči su koje je pevačica uspela da izusti kada je izašla iz Šabanove kuće.

foto: Kurir, Dragana Udovičić

Kurir.rs / Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja