RAT JK SA HERCEGOVKOM I NJENIM MUŽEM SE NASTAVLJA: Znam da si me gledao, nisam ni mislila da ćeš gledati u svoju ženu! BRUTALNO JE SPUSTIO KARLEUŠU, mala od skandala mu  BEZ DLAKE na jeziku odgovorila (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŽESTOKO INTERNET PREPUCAVANJE

RAT JK SA HERCEGOVKOM I NJENIM MUŽEM SE NASTAVLJA: Znam da si me gledao, nisam ni mislila da ćeš gledati u svoju ženu! BRUTALNO JE SPUSTIO KARLEUŠU, mala od skandala mu BEZ DLAKE na jeziku odgovorila (VIDEO)

Stars -

Jelena Karleuša, koja je nedavno dospela u centru skandala kada su njene eksplicitne fotografije koje je slala bosanskom fudbaleru, ugledale svetlost dana, ne želi da ćuti nikome, pa tako ni suprugu takmičarke Zvezde granda Mire Medan.

Karleuša nije imala milosti prema stajlingu mlade Trebinjke, ali je potkačila i sve Trebinjce kada je pitala da li oni imaju društvene mreže tamo i struju. Mira nije ostala nema na uvrede koje joj je Karleuša uputila. Međutim, usledio je ogovor Mirinog supruga Milorada na društvenoj mreži Fejsbuk koji joj je poručio da Trebinje "ima internet i da je video svu njenu bruku".

Mala od skandala je odgovorila Miloradu na Instagramu. Objavila je status na kome ju je suprug jedne takmičarke "Zvezde Granda" isprozivao.

"Imamo struju i internet! Videli smo tvoju bruku i sramotu Jelena K", pisalo je na fotografiji, na šta je JK odgovorila:

foto: Printscreen/Instagram

"Znam da si gledao, nisam ni mislila da ćeš gledati u tvoju ženu. Ali ako bude poslušala moje savete, možda je i pogledaš bar ti kad već u ovom poslu nema šanse. Ps nema ništa bednije od muškarca koji se sveti ženi. Veće bruke i sramote nema", napisala je pevačica.

Objavu je vrlo brzo i sklonila objavu sa Instagrama.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track