DIVNIN BIVŠI PARTNER GALE MITROVIĆ ZA KURIR: Pamtiću je kao borca i lavicu! Sada je sigurno u raju! (FOTO)
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

EKSKLUZIVNA ISPOVEST

DIVNIN BIVŠI PARTNER GALE MITROVIĆ ZA KURIR: Pamtiću je kao borca i lavicu! Sada je sigurno u raju! (FOTO)

Stars -

Divna Karleuša je nakon razvoda od Dragana Karleuše ljubav pronašla s pevačem Velimirom Galetom Mitrovićem, s kojim je imala skladnu vezu 17 godina. Par se rastao 2009. godine, kada je voditeljka postala baka, jer je muzičaru tada proradio očinski instinkt.

foto: Printscreen

- Nisam dobro. Prijatelj mi je javio u nedelju uveče da je Divna umrla. Šokirao sam se. Nisam mogao da poverujem. Teško mi je. Ipak smo proveli skoro 17 godina zajedno. Iako nismo dugo zajedno, ona je obeležila jedan veliki period mog života - počeo je Gale i prisetio se bivše ljubavi:

foto: Printscreen

- Pamtiću je kao nasmejanu, veselu, šarmantnu, pametnu, sposobnu i nadasve jaku ženu. Ona je žena lavica. Uvek je bila uz mene i podržavala me u svemu što sam radio, čak i kada se nije slagala s tim. Bila je zaštitnik i borac - rekao nam je suznim glasom pevač.

foto: Printscreen

- Načuo sam nešto o bolesti, ali mi je bilo glupo da je zovem i proveravam jer se nismo dugo čuli. Nisam znao da je to toliko ozbiljno. S Jelenom se nisam čuo. Ja nju mnogo volim, ali mislim da je njoj sada najmanje potrebno da je zovem. Mogu samo da zamislim u kakvoj je situaciji, svi znamo koliko je bila vezana za Divnu. Ne želim još ja da je zovem. Ja ću se svakako pojaviti kada i gde bude trebalo, to je najnormalnije - završava Gale.

foto: Printscreen

Inače, da mu je teško palo to što je Divna preminula, pevač je podelio na Instagramu. On je postavio pesmu grupe "Guns N' Roses" - "Knockin On Heavens Door" čime je poručio da je ona sigurno u raju.

J. Stuparušić/ Foto: Printscreen-Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track