Najnovije vesti

ANASTASIJA KONAČNO MOŽE DA ODAHNE! Uhapšen progonitelj koji je Cecinoj mezimici ZAGORČAVAO ŽIVOT MESECIMA!
Foto: Prinscreen Instagram

PREPLAŠENA

ANASTASIJA KONAČNO MOŽE DA ODAHNE! Uhapšen progonitelj koji je Cecinoj mezimici ZAGORČAVAO ŽIVOT MESECIMA!

Stars

Anastasija Ražnatović nekoliko meseci proživljavala je pravi pakao zbog progonitelja koji je uznemiravao ćerku Svetlane Cece Ražnatović na različite načine. Nakon što je slučaj prijavljen policiji, psihički labilna osoba koja nije u potpunosti svesna svojih postupaka, je uhapšena.

- Anastasija je uznemiravanje prijavila čim je shvatila da je reč o osobi koja je opsednuta njom, njenim kretanjem i svime što radi. Ne samo da njoj nije bilo prijatno sve ovo vreme da trpi različite vrste uznemiravanja, već je čitava porodica bila uznemirena - rekao je izvor upućen u priču, pa dodao da pevačica sada konačno može da odahne i vrati se normalnom životu.

foto: Damir Dervišagić

Policija je preuzela slučaj, pa uhapsila progonitelja, kome je određen pritvor. Ustanovljeno je da je mlada pevačica postala opsesija čoveku sa psihičkim problemima, kome je i ukazana lekarska pomoć.

- Na osnovu svega što je rečeno kada je prijava podneta, policija je radila na slučaju i uhapsila osobu koja stoji iza svih uznemiravanja mlade Ražnatovićeve. Nakon što ga je tužilac saslušao, a lekari pregledali, progonitelju je određena dijagnoza. Još tokom privođenja bilo je jasno da je čovek koji je proganjao Anastasiju psihički labilna osoba i da nije u potpunosti svestan svojih postupaka. Obuzetost delom i radom mlade Ražnatovićeve mu je postalo opsesija, a kako nije lečen, to se sve više odražavalo na njegovo ponašanje. On je nakon hapšenja podvrgnut detaljnim pregledima stručnjaka i poslat je na lečenje u psihijatrijsku kliniku, gde će me u narednom periodu biti ukazana pomoć. Ipak, kod ovakvih slučajeva lečenje je dugotrajno i niko ne može da garantuje da se neće ponašati isto kada izađe iz bolnice.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...