PROŠLO JE PUNIH 9 GODINA OD TRAGIČNE SMRTI KSENIJE PAJČIN: Majka i dalje ne progovara o ćerkinom ubistvu, a Karamela priznao kako mu se ŽIVOT PROMENIO otkad je nema!
Foto: Printskrin Youtube

tuga koja ne jenjava

PROŠLO JE PUNIH 9 GODINA OD TRAGIČNE SMRTI KSENIJE PAJČIN: Majka i dalje ne progovara o ćerkinom ubistvu, a Karamela priznao kako mu se ŽIVOT PROMENIO otkad je nema!

Stars -

Pre devet godina u večernjim satima, Kseniju Pajčin ubio je njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, pa kasnije izvršio samoubistvo.

Za nekoga je to dug period, ali za njenu porodicu i prijatelje tragedija kao da se juče dogodila.

Prošle su godine od ubistva, ali bol je još jaka. Tuga ne prestaje, praznina koja je napravljena s njenom nasilnom smrću se ne popunjava. Ksenijini najbliži spremaju se da izađu na Novo groblje, gde je ona sahranjena.

foto: Printscreen You Tube

Pevačicina majka Ljubica Kostić i dalje ne želi da komunicira s medijima, ali je i danas u kontaktu s prijateljima pokojne ćerke.

Jedan od onih koji Kseniju ne zaboravlja je njen kum, stilista Bane Dević, koji kaže da njemu godine koje prolaze bez Pajčinove ništa ne znače, ne broji ih, samo oseća prazninu.

"Kako godine prolaze, ta praznina se ne popunjava. Nedostaje mi. To mi je bio najbolji prijatelj kog sam ikad imao. Tragedija je odnela i deo mene, jer sam se promenio. Ne izlazim više u grad, sve je nekako drugačije", kaže Bane.

I pevačicin prijatelj, imitator Goran Stojićević Karamela, ne zaboravlja svoju tragično preminulu drugaricu. On priznaje da svake godine u ovo vreme oseća neverovatnu nervozu i dodaje da ni on nema isti društveni život koji je vodio ranije, dok je Ksenija bila živa.

"Ne može to da se opiše, to je strašna praznina i velika tuga. S njenom majkom često se prisećam raznih putovanja. Mnogo mi nedostaje, ništa više nije isto otkad ju je Filip ubio. Moj život je drugačiji, zapravo, tad sam prestao i da izlazim", otkriva Karamela uz uzdahe.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/N. Mijušković/Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track