ISPRED ZGRADE U KOJOJ JE ŽIVELA KSENIJA PAJČIN OSVANULA POTRESNA PORUKA! Neko ju je ostavio uz belu ružu: Komšije i dalje neutešne!
Foto: Dragana Udovičić

BOLNO

ISPRED ZGRADE U KOJOJ JE ŽIVELA KSENIJA PAJČIN OSVANULA POTRESNA PORUKA! Neko ju je ostavio uz belu ružu: Komšije i dalje neutešne!

Stars -

Devet godina od smrti Ksenije Pajčin navršava se 16. marta ove godine, a komšije iz zgrade u kojoj je živela kažu da i dalje ne mogu da se oporave od tragedije.

Kako se navodi, stan u kojem je preminula prodat je stranim državljanima, a zgrada se zbog nemilog događaja smatrala ukletom.

Na ulazu, pred datum tuge, ispred zgrade osvanula je potresna poruka ostavljena uz belu ružu.

"Nikada te neću zaboraviti... Gde god da si... Tvoj", piše na ceduljici.

foto: Kurir

Podsetimo, pevačica Ksenija Pajčin uspešnu karijeru započela je igrajući po klubovima, a zatim je postala glanica sastava "Dak". Posle toga, uplovila je u solo vode.

Brata rukometaša Petra Kapisode, Filipa, upoznala je na moru. Tvrdila je javno da je niko nikada nije voleo kao on, kao i da je poznaje bolje nego što poznaje samu sebe.

Kako je pisano u vreme strašnog događaja, on je držao pištolj na Ksenijinom čelu pre nego što je ispalio smrtonosni hitac, a tragovi baruta na njenim rukama ukazivali su na to da je pevačica pokušala da odgurne pištolj. Nakon prvog pucnja, stavio je cev sebi u usta i povukao obarač.

Beživotna tela pronašla je Ksenijina majka Ljubica.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Pink/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track