Najnovije vesti

PREKINULI PRIJATELJSTVO DUGO ČITAVE DVE DECENIJE: Ceca i Lukas se više ne druže? Otpratili se na Instagramu
Foto: Damir Dervišagić

Kraj

PREKINULI PRIJATELJSTVO DUGO ČITAVE DVE DECENIJE: Ceca i Lukas se više ne druže? Otpratili se na Instagramu

Stars

Nešto nije u redu - Pevač je poslednji put lajkovao objavu doskora najdraže koleginice 20. januara, a ona njegovu 20. februara

Svetlana Ceca Ražnatović i Aca Lukas prekinuli su izgleda druženje posle 20 godina. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, folk zvezde, koje su bile veoma bliske, udaljile su se početkom ove godine, a čak su se i otpratile na društvenim mrežama!

Ražnatovićka i Lukas iznenada su prestali da se druže i posećuju iako su proteklih godina to činili redovno. U prilog tome ide i to što su se Aca i Ceca otpratili sa društvenih mreža, tačnije sa Instagrama, i to očigledno ne tako davno, pošto je pevač poslednji put lajkovao objavu doskora najdraže koleginice 20. januara, a ona njegovu tačno mesec dana kasnije. Lukas inače na Instagramu prati dvadesetak kolega, ali Ceca više nije među njima, što je slučaj i sa njene strane.

Poslednji lajkovi... Cecin i Acin Instagram
Poslednji lajkovi... Cecin i Acin Instagramfoto: Printscreen

Kao brat i sestra

- Ceca i Aca voleli su se i poštovali kao brat i sestra, štaviše, i pozivali su se javno na te reči. U najboljim i najlošijim okolnostima uvek su bili tu jedno za drugo i podržavali se, a posebno kad su u pitanju privatne stvari. Nisu postojali rođendani, slave i, generalno, slavlja na koja nisu odlazili jedno kod drugog. Čak su se i njihova deca odmalena družila i zbližila. Međutim, sada je sve drugačije. Početkom decembra njih dvoje gotovo da su skroz prestali da se čuju telefonom, a nije bilo prilike ni da se sretnu na snimanjima. Mesecima nisu viđeni čak ni na zajedničkim okupljanjima sa kolegama koje su imali običaj da organizuju, a ona ga gotovo više i ne spominje. Ista situacija je i sa Lukasom, kad god neko spomene njegovu prijateljicu, on skrene temu. Nije da priča ružno o njoj, već jednostavno izbegava tu temu - kaže izvor blizak folkerima.

foto: Dragan Kadić

Mnogim zajedničkim prijateljima ovo je jako čudno, posebno što su Ražnatovićka i Lukas jedno o drugom uvek imali najlepše reči. Ceca je više puta govorila da je Aca jedan od njenih najboljih prijatelja i da ništa ne bi moglo da naruši njihovo prijateljstvo.

- Znamo se više od 20 godina i u životu smo delili i dobre i loše trenutke, kako njegove tako i moje. Imamo privatne tajne i ne postoji ništa što bi moglo da nam naruši prijateljstvo - rekla je folk zvezda svojevremeno za Kurir.

Poslednji lajkovi... Cecin i Acin Instagram
Poslednji lajkovi... Cecin i Acin Instagramfoto: Printscreen

Istorijat  

Lukas je slično govorio o folkerki i nikada nije dao na nju.

- Ceca i ja smo super, to nije samo estradno prijateljstvo, ono datira mnogo ranije, tako da nije estradno, to je pravo prijateljstvo. Mnogo lepih stvari smo prošli zajedno. Nezvanično smo se upoznali 1989. Ja sam sa Viktorijom bio na RTS, imali smo nastup i Ceca je tada bila klinka. I na nekih pet metara ispred nas rekla je Viktoriji kako je obožava. I tada smo se nezvanično upoznali. Nakon nekog vremena sreli smo se i ja sam je pitao da li se seća kada je prišla Viktoriji i rekla je da je voli, pa smo se sa radošću prisetili tog događaja. Tako smo počeli da se družimo - rekao je Lukas svojevremeno, dok je ovako odgovorio kada smo ga zamolili da prokomentariše ovu priču:

- Je l‘ se ti družiš samo s onima koje pratiš na Instagramu?

Sa druge strane, Ceca nije odgovorila na našu poruku.

Lojalan

BRANIO CECU OD JK

foto: Sonja Spasić

S obzirom na to da akteri ove priče važe za velike zvezde, često su jedno drugo branili, pa je tako jednom prilikom pevač stao u zaštitu svoje bivše prijateljice kada ju je javno napadala Jelena Karleuša, s kojom je takođe blizak. Aca je, kako mediji navode, rekao JK da će, ukoliko nastavi da pljuje Cecu, prekinuti druženje sa njom, a u jednoj od emisija „Zvezda Granda“ poručio joj je da je ne uzima u usta. - Zašto mešaš ženu koja tebe ne spominje i za koju ne postojiš? - pitao ju je Lukas.

Veže ih i posao SNIMILI DUETE,ZAJEDNO NASTUPALI

Dve folk zvezde dugogodišnje prijateljstvo krunisale su i duetima. Prvu zajedničku pesmu „Crni sneg“ izdali su 2000, a 15 godina kasnije i drugu „Ne zanosim se ja“. - Ceca i Lukas su često radili zajedno velike koncerte. Upravo jedan takav održali su u Frankfurtu prošle godine. Moglo bi se reći da su poslednje dve godine bukvalno bili nerazdvojni, a skoro svaki njihov susret ovekovečen je fotografijama i snimcima koje su objavljivali na društvenim mrežama. Na punoletstvu Acinog sina Ceca je bila jedna od glavnih gošći, gde je uživala pevajući i ispunjavajući želje slavljeniku - otkriva izvor i dodaje da će ovo biti veliki udarac za njihove zajedničke fanove, koji obožavaju da ih slušaju zajedno.

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...