ŠUMADINAC POGLEDAO KARLEUŠI U NATALNU KARTU: Ova planeta donela je patnju u pevačicin život! A evo i odgovora da li će JK DOBITI VRANJEŠA NA SUDU!
Foto: Profimedia/Kurir

UDUBIO SE

ŠUMADINAC POGLEDAO KARLEUŠI U NATALNU KARTU: Ova planeta donela je patnju u pevačicin život! A evo i odgovora da li će JK DOBITI VRANJEŠA NA SUDU!

Stars -

Slavu prko noći stekao je Zoki Šumadinac, koji se pre vrtoglavog skoka popularnosti bavio atrologijom. On je Jeleni Karleuši pogledao u natalnu kartu, pa otkrio budućnost pop dive.

"Astronomska tačka na nebu gde se seku ekliptika i prvi meridijan sa Ovnom u dominaciji govori nam da je JK bila jako vezana za majku i da gubitak veoma teško podnosi.U petoj kući joj se od polovine februara nalazila planeta Neptun, koja, kada se nađe na jakom horizontu, zahteva žrtvovanje, a samim tim i patnju. Mnogi govore da je hladna dama, ali JK ima meko srce koje istinski zna voleti. Mesec joj se pojavljuje u domicilu sredinom aprila meseca. Samim tim možemo očekivati u tom periodu njenu stabilizaciju i nastavak estradnog puta već krajem aprila", otkrio je Šumadinac.

foto: Damir Dervišagić

Svakako najburniji skandal s početka 2019. godine je nadovna afera pevačice i Ognjena Vranješa, zbog koje je Karleuša podnela 160 krivičnih prijava kako protiv medija, koje krivi za aferu, tako i samoh Vranješ, koga naziva saučesnikom. A Šumadinac otkriva kakve su šanse JK pred Sudom.

foto: Printcreen Instagram

"Ono što sam ja video u natalu, Karleuša bi trebalo da bude zabrinuta jer od 17. aprila na velikoj snazi i veliku oblast zauzima planeta Saturn sa Blizancima. Ovakav aspekt ukazuje da su šanse za dobitak parnica veoma slabe, jer su Blizanci najjači u Saturnu i veoma lako preokrenu celu situaciju nizbrdo, bez obzira na to kako nam se činila. Planete su se poigrale sa njom, ali će se ona izvući iz svega", zaključio je Šumadinac.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs, Alo / Foto: Profimedia/Kurir

TPOGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja