RAŽNATOVIĆKA U PRIRODNOM IZDANJU: Ovo je Ceca bez šminke! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

TRANSFORMACIJA

RAŽNATOVIĆKA U PRIRODNOM IZDANJU: Ovo je Ceca bez šminke! (FOTO)

Stars -

Svaka žena ima svoje nesavršenosti, posebno na licu, koje je najosetljivija regija, ali to ne znači da neko treba da se stidi i krije svoj prirodni izgled. Svetlana Ceca Ražnatović još jednom je srušila tabue kada se preksinoć pojavila na jednom događaju bez trunke šminke, s porukom "ja sam to što jesam i imam godine koje vrlo ponosno nosim".

foto: Damir Dervišagić

Folk diva bila je u sredu model svog dugogodišnjeg prijatelja i šminkera Laze i iznenadila je sve u publici kada se pojavila na sceni bez trunke šminke! Iako je mnogi nisu prepoznali u prvi mah, kada su videli da Ceca ponosno i puna samopouzdanja pozira u prirodnom izdanju foto-reporterima, dobila je gromoglasan aplauz.

foto: Damir Dervišagić

U međuvremenu, dok se ona smestila na šminkersku stolicu i čekala da magija počne i da pred svima pokaže kako izgleda njen proces transformacije, u publici su se mogli čuti razni komentari.

Pohvalni:

foto: Damir Dervišagić

- Prelepa je bez šminke i trebalo bi češće da pokazuje svoj prirodni izgled.

Bilo je i onih zluradih:

foto: Privatna Arhiva

- Ma, lako je njoj, vidi kako joj je negovano lice, tako je to kada imaš vremena i novca da se neguješ. A šta ćemo mi koji nismo u situaciji da investiramo toliko u tretmane lica?

foto: Damir Dervišagić

Upravo zato što je bila svesna da će čuti raznorazne komentare na račun svog izgleda, Ceca je rešila da se pojavi u pravom svetlu i pokaže da ni ona nije savršena, ali da uz dobru šminku svaka žena može da zablista. Nakon što je ulepšavanje završeno, Ražnatovićka je kompletno našminkana ponovo stala pred kamere i priznala da je ponosna na svoj izgled kada je "gola".

foto: Privatna Arhiva

- Svog izgleda se nikada nisam stidela. To sam što jesam i imam godine koje vrlo ponosno nosim. Drugo, izađi bez šminke, to se zove samopouzdanje. To si što jesi - rekla je Ceca i izazvala oduševljenje.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Instagram

Opet je Mica cica Milica smršala šest kilograma

foto: Damir Dervišagić

Milica Todorović često je u poslednje vreme bila na meti kritika zbog toga što je nabacila koji kilogram viška, a i sama pevačica se šalila na svoj račun zbog toga. Ipak, zvezda "Granda" je rešila da se uozbilji i posveti svom izgledu, što se i primetilo kada je došla da podrži Cecu. Mica je sa vidno manje kilograma ponosno pozirala u crnom kompletu - sakou i pantalonama, a naš izvor otkrio je da su za vitku liniju zaslužni intenzivni treninzi.

- Milica je smršala šest kilograma, baš se stesala. Opet je ona stara zgodna Mica! Mnogo je trenirala, vodi računa o ishrani i treba da smrša još dva kilograma - rekao je naš izvor.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track