KARLO JE U RIJALITIJU ZAVEO 13 GODINU MLAĐU, A EVO ŠTA SADA RADI: Od instant popularnosti sam zaradio samo hipertenziju i ANKSIOZNOST!
Foto: Printscreen/Instagram

KREATIVNO

KARLO JE U RIJALITIJU ZAVEO 13 GODINU MLAĐU, A EVO ŠTA SADA RADI: Od instant popularnosti sam zaradio samo hipertenziju i ANKSIOZNOST!

Stars -

Karla Zagorca svi znate kao učesnika rijalitija, a sa onima koji prate njegov rad podelio je šta mu je popularnost donela.

On je sada uspešni berberin, a gledaoci rijalitija pamte ga po vezi sa 13 godina mlađom učesnicom, sa kojom je kasnije raskinuo. On je progovorio o svom sadašnjem zanimanju, ali i šta mu je psihijatar rekao jednom prilikom.

"Praštajte unapred. Svašta bih napisao a i mnogo toga prećutao, biti potpuno otvoren i istresti se po tasturi je lako ali čemu da ložim nekog hejtera, ma jok, nije to moj stil. Od neke davne instant popularnosti jedino sam zaradio hipertenziju i anksioznost. Psihijatar mi je tada rekao da sam alergičan na glupost. Da bio sam. Radio sam na sebi jako i intezivno, rešio anksioznost doveo je na prihvatljiv nivo. I uspeo sam sebe posle godina povučenosti od ludog sveta opet da aktiviram, mora da se živi i to punim plućima", napisao je on i nastavio:

"Zaje.ano je u sistemu koji vlada na balkanu biti šašavi kreativac, mnogo sveta te ne razume, pogotovo ostvareni biznismeni, ništa oni ne kapiraju a oni imaju lovu. Uvlači me tekst da lanem, kontrolišem bes u sebi i pokušavam da mu promenim pravac i lošu energiju prebacim u dobru i tako se i desila vizija, zatim i ekipa se desila skoro sudbinski, spremna da uradi nešto što još niko ovde nije radio, imamo energiju. I uspeli smo, napravili smo priču, tešku priču, koju verovatno većina vas zna ali je uspela da opstane u svom izvorskom planu a on je prava berbernica sa pravilima berbernica od pre 100 godina. Pored svih kurvinjskih napada, sakrivenih iza zakona, mi smo pobedili, postali turistička atrakcija, svet je prepoznao foru, sada predstavljamo Beograd i Srbiju. Brice iz Savamale o njima je pisao "New York Times", Nemačka televizija je snimaila epiziodu rijalitija o Beogradu i njima, Zatim Kineska državna televizija… Leti su u našoj berbernici vise govori engleski nego srpski, period kada frizeri nemaju posla, nama je Diznilend za vikend. Ne hvalim se, lažem hvalim se, ne zapravo hoću da ti dam primer da može, da je trik u tome da imaš ideju koja te loži, zatim da smisliš cilj, i onda logično ide plan, i onda ide borba ali poštena jer samo poštena borba će te sačuvati od pakla koji nas okružuje."

"Moraš da veruješ u sebe i da pređeš igricu, ovde imaš samo jedan život, ne troši ga na gluposti. Nastaviće se. Karlo Zagorac. Kreativac, berber, roditelj", inapisao je Zagorac za "Blogomaniju".

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track