NE BOJIM SE JA NIKOGA! Dečko Snežane Đurišić ponovo u igri sa mlađom devojkom, a ona sve PUSTILA U JAVNOST: Ginekolog besan, ali rešen DA JE OSVOJI!
Foto: Damir Dervišagić

DRAMA SE NASTAVLJA

NE BOJIM SE JA NIKOGA! Dečko Snežane Đurišić ponovo u igri sa mlađom devojkom, a ona sve PUSTILA U JAVNOST: Ginekolog besan, ali rešen DA JE OSVOJI!

Stars -

Dečko Snežane Đurišić, Vanja Milošević, navodno je ponovo kontaktirao 27 godina mlađu devojku putem Fejsbuka i udvarao joj se, tvrdeći da sa pevačicom nije u ozbiljnoj vezi i napominjući da se ne boji nikoga, navode domaći mediji.

Za razliku od prve prepiske koja je isplivala u javnost u kojoj je doktor tvrdio da su novinari izmislili njegovu vezu sa Đurišićevom, ovoga puta Milošević je promenio priču, te je devojci objasnio da sa Snežanom nije u ozbiljnoj vezi, ali da mu je lepo sa njom i da je pevačica "prava vatra u krevetu".

Kako mediji bruje, Vanja se prvo malo ljutio na devojku jer je njihovu prepisku dala novinarima, a onda joj je priznao da želi seks s njom.

foto: Dragana Udovičić, PrintScreen

"Ne bojim se ja nikoga, sa Snežanom nisam u ozbiljnoj vezi. Lepo mi je sa njom, neću da lažem. Stalno se šetamo i izlazimo, ali opet... Nije trebalo da uradiš to što si uradila, mogli smo da se tajno viđamo i bilo bi nam lepo. Rekao sam ti da to nije ozbiljna veza i kad-tad će da pukne", pisao je doktor.

Kada ga je pitala zbog čega hoće da ostavi Snežanu, on joj je odgovorio:

"Mlađe je slađe, ali Snežana je vatra u krevetu. Možda ne deluje tako, ali je zaista dobra", napisao je Vanja anonimnoj devojci. Zatim, prešao je na konkretnije stvari - počeo je da se raspituje šta devojka ima na sebi.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja