NEVALJALI GINEKOLOG SAD HOĆE DA MUVA SOFIJU MILOŠEVIĆ: Dečko Snežane Đurišić sad odlepio za lepom MENEKENKOM, a kad pevačica čuje da je otkrio NJIHOVE tajne iz spavaće sobe, neće mu moći OPROSTITI!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

ne smiruje se

NEVALJALI GINEKOLOG SAD HOĆE DA MUVA SOFIJU MILOŠEVIĆ: Dečko Snežane Đurišić sad odlepio za lepom MENEKENKOM, a kad pevačica čuje da je otkrio NJIHOVE tajne iz spavaće sobe, neće mu moći OPROSTITI!

Stars -

Doktor Vanja Milošević, dečko pevačice Snežane Đurišić, nije se opametio nakon što su u javnost procurile poruke koje je slao anonimnoj devojci na Fejsbuku!

Umesto da se pokaje i posveti svojoj partnerki, ona nastavlja da piše perverzne poruke i dalje, a u pokušaju da sebe predstavi kao seksualnog pastuva, Milošević se ne libi da otkrije i šta sve voli i radi u krevetu i njegova partnerka, a vrhunac bizarnosti nailazi kada od devojke koju muva traži da ga spoji sa poznatom manekenkom Sofijom Milošević, koja mu se mnogo sviđa.

foto: Damir Dervišagić

"Doktor je bio miran samo kratko vreme, odmah se opet javio devojci. Priznao je da je Snežana ljuta zbog svega što je objavljeno, da je i on malo ljut na nju, ali je onda nastavio po starom. Rekao je da će se Snežana smiriti kako vreme bude prolazilo, a onda je nastavio sa iznošenjem njihovih seksualnih igrarija", rekao je izvor.

foto: Dragana Udovičić

"Ma ne da se nije opametio, nego je izneo još sočnije detalje. Pričao je šta sve radi, šta planira da radi, ma sve je otkrio. Pritom, sve vreme pokušava da smuva tu devojku, a onda na sve to traži od nje da ga poveže sa Sofijom Milošević. Zamislite, mnogo mu se svidela naša poznata manekenka, pa je od ove devojke tražio broj i obećao da će dobro da je časti ako to uspe", otkriva izvor.

Osim što sebe promoviše kao neviđenog u krevetu, koji ima ogromne apetite, otkriva i šta sve pevačica voli, kao i koja su to najluđa mesta na kojima su vodili ljubav, ali i gde planira to još da radi.

Voli sve poze

"Hoću da se čujem sa njom. Ona je bomba. Čuo sam da je slobodna, da li ti misliš da je slobodna. Uf, kakva je", piše u prepisci u kojoj je otrkio da Snežani nije svejedno i da je malo imao problema s njom, a onda je otrkio koje poze voli u seksu: "Volim sve poze".

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja