Najnovije vesti

NIKOLIJA I RELJA SVE OSTAVLJAJU BEZ TEKSTA KADA SE POJAVE ZAJEDNO: Pevač prvi put otkriva sa ČIME se svakodnevno bori! A onda je pomenuo i ĆERKU!
Foto: Damir Dervišagić

sve ispričali

NIKOLIJA I RELJA SVE OSTAVLJAJU BEZ TEKSTA KADA SE POJAVE ZAJEDNO: Pevač prvi put otkriva sa ČIME se svakodnevno bori! A onda je pomenuo i ĆERKU!

Stars

Relja Popović i Nikolija Jovanović uživaju u roditeljstvu, a sada je reper otkrio da se svakodnevno bore sa tim da budu što bolji primer svojoj ćerki, pa otkrili na koji način je zajednički vaspitavaju. 

 

- Svakodnevno se trudimo da budemo dobri roditelji. Dakle, postoji neka naša borba da budemo što bolji otac i majka koji pružaju svom detetu ljubav, slobodu izbora, podršku. Tako da ona nije teško dete u tom smislu. Trudim se da budem pravedan i pun ljubavi, pa i pomalo strog. Mislim da je bolje da joj na neke stvari ukažem, a neke stvari će naučiti sama kroz život - rekao je Relja.

 

Nikolija je priznalada se nikada nije posebno spremala za najlepši trenutak u svom životu, trenutak kada je postala majka, ali je izjavila da se odlično snašla.

 

- Nikad nisam planirala i razmišljala kakva ću majka da budem. To se jednostavno desi prirodno i trudim se da budem najbolja majka što mogu u svakom trenutku - rekla je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Od svih blagoslova koje mi je zivot podario, Ona je najveci!!!! 💕

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on

Kurir.rs, Blic / Foto: Damir Dervišagić

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...