Najnovije vesti

sledeće suđenje 4. jula

KARLEUŠA NE SME VRANJEŠU NA OČI! Bivši ljubavnici odbili da se POMIRE, a evo šta im advokati spremaju za GLAVNI PRETRES! BIĆE TO RAT! (KURIR TV)

Stars

Jelena Kareluša nije se pojavila pred Prvi osnovni sud gde se protiv nje vodi proces zbog pretnje smrću Ognjenu Vranješu. 

 

"Okrivljena Jelena Karleuša uredno je preko policije obaveštena, nije se pojavila na suđenju i samim tim s se stvorili uslovi za zakazivanje glavnog pretresa. Njen branilac je rekao da ona ne želi mirenje. Ognjen takođe ne želi da se miri. Sledeće suđenje je zakazano za 4. juli u 14 časava", rekao je advokat.  

 

"Na glavnom pretresu okrivljena će biti saslušana. Ona će morati da dođe, izuzev ako ne opravda izostanak. Možemo rečimo da je ovo odugovlačenje, taktiziranje odbrane", rekli su advokat, 

 

Ne može okrivljena da u nedogled opravdava izostanke. Postoje mere za obezbeđenje pristustvo okriveljenog u postupku. Prvo ide poziv, pa naredba za privođenje, a najteža mera je određivanje pritvora. Ne verujem da će do toga doći", rekao je advokat. 

 

"Jelena je uredno pozvana samim tim što je primila uredno poziv  pa sad ima aktivno učešće u procesu", rekla je advokatica. 

 

Kurir.rs

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...