DALA JE 1.200 € ZA KACIGU, 1.000 ZA PERJE, A ONDA SE NAŠLA NA METI TVITERAŠA! Karleuša se izd*kava na kućnu pomoćnicu! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

PROZIVAJU JE

DALA JE 1.200 € ZA KACIGU, 1.000 ZA PERJE, A ONDA SE NAŠLA NA METI TVITERAŠA! Karleuša se izd*kava na kućnu pomoćnicu! (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša našla se na meti tviteraša, i to zbog kućne pomoćnice! Jedna od žena koja sređuje kuću "male od skandala" nosi majicu na kojoj piše "staff" (osoblje, prim. aut.) zbog čega su je mnogi ismevali.

Popularna pevačica pažnju medija, ali i korisnika društvenih mreža privlači konstantno, a sada su fanovi i antifanovi našli novu zamerku. Veliku pažnju izazvala je fotka koju je Jelenina starija ćerka Atina objavila na Instagramu i na kojoj devojčica pozira u maminom autfitu s beogradskog nastupa održanog u sredu.

Iako je Karleušina naslednica dobila pregršt komplimenata, poput toga da je preslatka, da će krenuti maminim stopama, u prvi plan je zapravo došlo nešto drugo.

???

A post shared by Atina Tošić (@tosic.atina) on

Naime, u pozadini fotografije iza Atine se vidi Duško Tošić naslonjen na šank u kuhinji, i to u kućnim papučama, čemu su se mnogi smejali, ali posebnu pažnju izazvala je kućna pomoćnica. U jednom uglu vidi se žena okrenuta leđima koja nešto radi u kuhinji i koja na sebi ima majicu s natpisom "staff".

Mnogi korisnici društvenih mreža primetili su ovaj "žig", pa su ismevali, ali i osudili Karleušu.

foto: Twitter screenshot

"Drhtim od Karleuše što joj spremačice nose 'staff' majice. Kakvo izd*kavanje, nešto čemu težim", napisao je jedan od tviteraša.

foto: Damir Dervišagić

I na Instagramu su mnogi komentarisali ovo.

"Ali zašto kućna pomoćnica ima majicu kao da je targetirana služavka? Staff? I super su Duškove kućne papuče", napisao je jedan od Atininih pratilaca na Instagramu.

"Top je što služavka nosi majicu na kojoj piše 'osoblje'. Vrištim! "još jedan je od komentara.

S druge strane, bilo je i onih koji su branili JK.

"Nemojte da se hvatate za sve što ima veze s Jelenom i da joj nalazite mane. Možda je majica neki fazon, otkud znate što nosi to", napisao je jedan od Karleušinih fanova.

Može joj se

Za kacigu i perje dala 2.200 evra

foto: Damir Dervišagić

Jelena se dobro isprsila za stajling koji je ponela u sredu na nastupu na jednom beogradskom splavu. Pojavila se u roze bodiju, čizmama preko kolena, s kacigom sa ušima Mini Maus i perjem.

Na stranici na Instagramu koja redovno objavljuje šta je Jelena obukla, koji je brend u pitanju i koliko to košta može se videti da je samo za kacigu dala 1.200 evra, a za perje 1.000. Čizme je Jelena platila oko 500 evra, dok je bodi bio jeftiniji i košta 150 evra. Skuplji je bio plastični pojas koji je nosila oko struka - košta 185 evra.

Kurir.rs/Lj.S/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track