Najnovije vesti

KILO ZLATA BIH DAO DA BUDE MOJA! UDOVOLJAVAO BIH JOJ I U S*KSU: Adem Ljajić je voleo Sofiju Milošević, a sad BACIO OKO na OVU PEVAČICU! SPEMAN NA SVE DA BUDE NJEGOVA!
Foto: Printscreen/Instagram

voli lepe žene

KILO ZLATA BIH DAO DA BUDE MOJA! UDOVOLJAVAO BIH JOJ I U S*KSU: Adem Ljajić je voleo Sofiju Milošević, a sad BACIO OKO na OVU PEVAČICU! SPEMAN NA SVE DA BUDE NJEGOVA!

Stars

Nataša Bekvalac važi za jednu od najatraktivnijih pevačica, a budući da je ostvarena i kao majka, izgleda da je to sada još privlačnije muškarcima. Naime, navodno je Adem Ljajić taj koji je "bacio pik" na Bekvalčevu, pa s obzorom da je njegova veza sa Sofijom Milošević sada daleka prošlost, fudbaler se nada da će uspeti da osvoji lepu Natu. 

 

Adem se pohvalio svojim drugarima da Nataša nikada bolje nije izgledala, pa on, navodno, ne pita za cenu kada bi postaojala šansa da je nekako "pridobije" samo za sebe. 

 

 

- Međutim, Nata je sada slobodna, ni on nema devojku, pa može da se baci na udvaranje! Baš se nedavno poverio ortacima da Nata nikad bolje nije izgledala i da mu se još više sviđa kao zrela i ostvarena žena, nego ranije kad je bila se*si barbika iz Novog Sada. Rekao je: "I kilo zlata bih dao samo da bude moja. Lepa je, prefinjena, zgodna, uspešna! Dobra je majka, pametna, ma ona je žena iz snova" - otkrio je izvor, a beogradski mediji preneli su pisanje "Skandala".

 

foto: Damir Dervišagić

- Čak je bio u fazonu da bi joj i u se*su u svemu udovoljavao, i raspitivao se šta sve ona voli u se*su, kakva je i slično! Šalio se i s nama i rekao: "Za onakvu ribu kakva je Nataša, svi treba da kleče na kolenima! Bukvalno sam na sve spreman, samo da bude moja!" Baš se primio, pa me ne bi čudilo da Nata uskoro dobije poziv za izlazak na neku romantičnu večeru. E sad, da li će se i on njoj dopasti, videćemo", zaključio je izvor.

 

foto: Dado Đilas

Kurir.rs, Skandal / Foto: Printscreen/Instagram

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...