Najnovije vesti

LUNA I NE ZNA DA JE MAJKA ZA NJU DALA 20.000 € I DA IMA TAJNI PLAN! Nema odmora kad izađe iz rijalitija, moraće da RADI!
Foto: Screenshot, Privatna Arhiva

NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU

LUNA I NE ZNA DA JE MAJKA ZA NJU DALA 20.000 € I DA IMA TAJNI PLAN! Nema odmora kad izađe iz rijalitija, moraće da RADI!

Stars

Luna Đogani uskoro izlazi iz rijaliti kuće, a kako se navodi, neće imati kad da odmara. Naime, ona će maltene direktno iz studija u Šimanovcima ući će u muzički studio. Najveću podršku ima u majci Anabeli Atijas, koja je već izabrala pesme za svoju naslednicu! Ona je angažovala Darka Dimitrova koji je, inače, u velikoj meri zaslužan za uspeh, između ostalog, i Anastasije Ražnatović. Anabela je iskeširala čak 20.000 evra za tri pesme koje će Luna snimiti, sa željom da njena ćerka nadmaši slavu i uspeh koji je postigla Cecina naslednica.

"Pre nego što je ušla u drugu sezonu 'Zadruge', Luna je postigla dogovor sa producentima rijalitija da joj honorar bude isplaćen unapred. Budući da mesečno dobija 5.000 evra, njenoj mami je već isplaćena pozamašna svota novca, a Luna i Anabela su se pre početka druge sezone rijalitija dogovorile šta će da urade sa tim novcem", rekao je izvor i dodao da je Đoganijeva izrazila veliku želju da snimi pesmu i postane pevačica.

foto: Damir Dervišagić

"U tom periodu im je bilo jasno da će Lunina modna linija propasti i pre nego što je prošla jedna sezona, te su se mama i ćerka dogovorile kako da, ovoga puta, pametno investiraju novac od honorara. Luna je insistirala na tome da snimi pesmu koja će biti po uzoru na pesmu koju je snimila njena nekadašnja drugarica Anastasija Ražnatović. Međutim, Anabela nikako nije bila za tu opciju, pa je Lunu ubeđivala da je bolje da novac investira u nešto drugo. Posavetovala je ćerku da je najvažnije da se u drugoj sezoni 'Zadruge' predstavi u najboljem svetlu i da se na sve načine otarasi etikete rasturačice brakova i da će, kada to bude uradila, sve doći na svoje mesto. Objasnila je Luna da treba da se pokaže kao normalna i fino vaspitana devojka i da će nakon toga ponude za posao same dolaziti. Međutim, Luna je insistirala da želi da snimi pesmu", priča izvor i objašnjava kada je Anabela konačno shvatila da treba da podrži ćerku.

foto: Damir Dervišagić

"Luna je pobeđivala na svim 'Zadrugovizijama', a od članova žirija uglavnom je dobijala pohvale na račun pevanja, ali i scenskog nastupa. Mnogi su konstatovali da Luna ima sluha, a tada je Anabela odlučila da je pravo vreme da njena ćerka krene njenim stopama i da uplovi u muzičke vode", priča izvor i dodaje da se Atijasova odmah bacila na pronalaženje saradnika.

"Anabelu su mnogi tekstopisci i producenti odbili, ali na kraju je došla do Darka, koji u poslednjih nekoliko godina pravi samo hitove. Takođe, Darko je radio sve Anastasijine pesme koje su, za veoma kratko vreme, postale veliki hitovi. Anabela je predložila Gagiju da pozovu Darka, a Dimitrov je pristao da napravi nekoliko pesama za Lunu", otkrio je izvor i dodao da su oni izdvojili više od 20.000 evra da bi Luna imala hit.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Kurir.rs/Alo/Foto: Screenshot, Privatna arhiva

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...