Najnovije vesti

KARLEUŠA NEMA TIH PARA: Saša Popović odgovorio na Jelenine prozivke, a onda otkrio TAJNE nove sezone ZG!
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

NOVI ŽIRI

KARLEUŠA NEMA TIH PARA: Saša Popović odgovorio na Jelenine prozivke, a onda otkrio TAJNE nove sezone ZG!

Stars

Saša Popović napokon je odgovorio Jeleni Karleuši, koja je rekla da će postati direktor Granda.

"Nema ona tih para! To se nikad neće desiti. Uostalom, "Grand" je prodat englesko-američkoj kompaniji, tako da nema šanse da ga kupi. Imponuje mi kad je neko zainteresovan za našu firmu, znači da nešto vredi", priznao je on.

foto: Nemanja Nikolić

Marija Šerifović je najavila da će napustiti žiri kad zatrudni, a Saša je otkrio da li će je pustiti.

"Ostaće sigurno u žiriju. Kada bi došla i rekla mi: "Sale, zatrudnela sam", naravno da bih je pustio, ali ona i trudna može da sedi u žiriju bez ikakvog problema. Ne sekiram se ja za nju", objasnio je direktor, pa se osvrnuo na odnose sa žirijem.

foto: Printscreen/Prva TV

"Volim kada me nerviraju. To znači da je dobra emisija i da se dešava neka akcija, a to donosi dobru gledanost. Na burne svađe Viki i Jelena sam već navikao. Moram da priznam da me je najviše iznenadila Marija, koja se u jednoj emisiji toliko iznervirala zbog ostalih glasova žirija da je u jednom trenutku bacila stolicu. Rekao sam joj posle emisije da mi ne pravi haos u studiju, a ona će meni: "Kad poludim i kad mi dođe žuta minuta, moram da se izduvam", ispričao je Popović.

Direktor "Granda" je otkrio i to ko će se sledeće sezone naći u čuvenim stolicama.

"Sledeće sezone imaćemo 15 velikih imena, koje će biti u prilici da budu mentori. Oni će, za razliku od glavnog žirija, moći da vide kandidate na sceni. Voleo bih da među tim mentorima budu Severina Kojić, Aleksandra Prijović, Jelena Rozga... Verujte mi, neko od njih će sigurno doći u "Grand", saopštio je Saša.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Informer, Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...