OTKAKO JE IZAŠLA IZ RIJALITIJA NIJE OKA SKLOPILA! Dorotea istresla sav ZADRUGARSKI PRLJAV VEŠ! A zbog jednog je slama TUGA!
Foto: Printscreen

PAKAO

OTKAKO JE IZAŠLA IZ RIJALITIJA NIJE OKA SKLOPILA! Dorotea istresla sav ZADRUGARSKI PRLJAV VEŠ! A zbog jednog je slama TUGA!

Stars -

Dorotea Jovanović prethodne večeri napustila je rijaliti imanje u Šimanovcima i i od tog trenutka ne može da zaspi. Takođe, imala je i problema sa telefonom, ali po svemu sudeći, ne bi se vraćala u Belu kuću.

"Osećam se iscrpljeno, celu noć nisam spavala otkako sam došla kući i uključila svoj broj. Prvo sam imala problema sa otključavanjem telefona, pa sam premestila karticu u drugi telefon, rešila problem i tada su počeli pozivi. Nisam spavala celu noć, umorna sam, ali puna mi je duša zato što sam konačno izašla", ispričala je Dorotea.

Posle svega, samo joj jedno teško pada.

"Jedino mi je žao što je Aleksandra ostala tamo sama, mi smo bile najbliže, ali ćemo se za par dana videti i sve će to proći", istakla je ona, koja se od bivših cimera po izlasku odmah "povezala" sa Milanom Petkovićem.

foto: Printscreen

"Javio mi se Milan Petković. On je jako dobar dečko, čuli smo se odmah kad sam izašla preko Instagrama", otkrila je ona.

Inače, o parovima iz "Zadruge 2" nema baš dobro mišljenje. Šta više, ona je sigurna da su sve emocije "fejk" ako ne sa obe, onda svakako sa jedne strane.

"Samo ću reći da je sve 99 odsto rijaliti i da je fejk. Ili je lažno sa obe ili sa jedne strane. Dalje ih komentarisati neću, a dosta je parova prošlo kroz 'Zadrugu", zaključila je Jovanovićeva.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track