TREĆI PUT SE NIJE POJAVILA NA SUĐENJU SA VRANJEŠEM: Ne mogu da dođem, suva mi VAGINA! Orošava je u Turskoj!  (KURIR TV)
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

Moraće da je policija poziva na sud

TREĆI PUT SE NIJE POJAVILA NA SUĐENJU SA VRANJEŠEM: Ne mogu da dođem, suva mi VAGINA! Orošava je u Turskoj! (KURIR TV)

Stars -

Jelena Karleuša ponovo se nije pojavila na suđenju s bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom, koje je juče trebalo da bude održano u Prvom osnovnom sudu.

Ona je, kako Kurir saznaje, svoj nedolazak opravdala lekarskom dokumentacijom koju je preko advokata dostavila sudu. Lekar iz privatne klinike je potpisao da je ona sprečena da dođe na suđenje jer ima suvu vaginu i bolove u maloj karlici.

"Jasno je bilo da Jelena na sve moguće načine prolongira dolazak pred sudiju u slučaju koji je protiv nje podneo Vranješ zbog javnih pretnji i uvreda. Predsedavajući u ovom slučaju je odlučio da pevačicu ponovo pozove preko policije. Naredno ročište zakazano je za 4. septembar. Sudija je istakao da Vranješ, koji se već dva puta pojavljivao na sudu, nije u obavezi da dođe. Ni on se juče nije pojavio, ali svakako nije ni morao", kaže naš izvor blizak sudu.

foto: Sonja Spasić

Advokati Ognjena Vranješa Milica Aćimovski i Branislav Bogdanović potvrdili su da je Karleuša dostavila dokumentaciju iz privatne klinke.

- Jelenin advokat je dostavio lekarsko uverenje. Svi znamo da je na moru u Turskoj. Dostavio je i avionsku kartu kao dokaz. Sud će pevačicu ponovo da pozove preko policije, ali privođenja neće biti - rekla je Milica Aćimovski.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja