Najnovije vesti

BILO MI JE IZUZETNO TEŠKO ZBOG NJIH! Maja Nikolić otkrila pravi razlog što je dala OTKAZ i evo šta će da radi celo LETO!
Foto: Prva TV

Voditeljka donela važnu odluku

BILO MI JE IZUZETNO TEŠKO ZBOG NJIH! Maja Nikolić otkrila pravi razlog što je dala OTKAZ i evo šta će da radi celo LETO!

Stars

Voditeljka Maja Nikolić nedavno je napustila Prvu televiziju i više neće voditi "150 minuta". Maja je, kako je navela, ovo uradila iz privatnih razloga. 

"Iako je za publiku možda iznenađenje, već neko vreme sam o ovoj temi razgovarala sa menadžmentom televizije. Odluka nije bila nimalo laka, jer sam radila sa vrhunskim profesionalcima. U međuvremenu sam upoznala mnogo divnih i talentovanih ljudi. Ne postoji loš razlog ili nezadovoljstvo, odluku sam donela posle dugog razmišljanja, iz privatnih razloga. Znam da ću ovde uvek imati prijatelje", rekla je Maja Nikolić.

Voditeljka otkriva i koliko joj je bilo teško.

"Odlazim puna srca. Uopšte nije sporno da ovaj posao radimo zbog gledalaca, ali moram da kažem da je moja emocija prvenstveno vezana za kolege i prijatelje među njima. Zbog njih mi je bilo izuzetno teško nešto što je generalno trebalo da bude jedna racionalna i promišljena odluka", dodala je Maja.

"Idem na more. Odlučila sam da se dobro odmorim. Imam u planu dosta stvari koje želim da uradim tokom leta, tako da sve poslovne odluke ostavljam za kasnije. Stvarno ne znam šta ću dalje, ali polako.

foto: Printksirn

Kurir.rs/Hello

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...