CELOG SU GA IZREŠETALI U CENTRU BG, A MENE NIJEDAN METAK NIJE POGODIO: Krvavog sam ga odvela kući i lečila! Ljuba Pantović o burnoj prošlosti, a evo na šta je pukla 20.000 €!
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

Tri puta mu spasla ŽIVOT

CELOG SU GA IZREŠETALI U CENTRU BG, A MENE NIJEDAN METAK NIJE POGODIO: Krvavog sam ga odvela kući i lečila! Ljuba Pantović o burnoj prošlosti, a evo na šta je pukla 20.000 €!

Stars -

Ljuba Pantović kaže da je u životu sve sama sebi kupila, pa tako i silikonske grudi dala je 20.000 evra! Kik-bokserka progovorila o svojoj burnoj prošlosti, otvoreno je ispričala o turbulentnom odnosu sa ćerkom Aleksandrom Subotić i o ratu sa bivšim mužem Karađordem Subotićem.

foto: Sonja Spasić

"Nisu tačne njegove priče da me je izdržavao! Uvek sam radila, prodavala garderobu, bavila se kik-boksom, fitnesom... Pet sam puta operisala grudi od svojih para, dala sam 20.000 evra. Ne bih podnela da neko okolo ide i priča kako mi je kupio grudi. Ili da neko kaže da mi je platio letovanje. Kada bi to pričao, rekla bih mu: "Marš, bre, kupi sebi grobnicu. Kapariši mesto na vreme". Karađorđe to zna i ludi, jer ja mogu šta hoću. Ja sam mašina za pare, samo razmišljam na koji način da zaradim novac, a to svima smeta".

Sa Karađorđem ti život nije bio nimalo lak. Mnogo toga lošeg je on meni uradio. Tri puta sam mu spasla život, upadala zbog njega u probleme, a nikada nisam dobila poštovanje sa njegove strane. Tri puta je fizički nasrtao na mene, pa sam ga treći put, 2000. godine, prijavila policiji i napustila. Nije mogao da me prebije, jer ja uvek pružam otpor, pa me je gurnuo niz stepenice sa decom u rukama. Aleksandra je imala četiri, a moja druga ćerka Goga dve godine. Deca nisu pala, jer sam ih ja izdigla rukama. Zbog toga što sam ga prijavila policiji, išao je okolo i prozivao me da sam cinkaroš i smrad, jer je zbog mene morao na suđenja.

Nikako mene ne može da zaboravi scenu kada su u centru Beograda pucali na njih.

"Kada su pucali na nas dvoje u centru grada. Bili smo zajedno, on je bio ceo izrešetan, a mene nijedan metak nije pogodio. Tako upucanog i krvavog sam ga premestila na suvozačevo mesto, sela sam za volan, odvezla ga kući, lečila i izlečila".

foto: Printscreen

Ljuba je progovorila o odnosu sa ćerkom Aleksandrom.

"Bila sam ljuta na nju zbog glupo koje je pravila i njenog ponašanja. Nije htela da me sluša. Za početak, nije htela ni da se obuče kako treba. Nije išla u školu, jednostavno se nije ponašala onako kako deca treba da se ponašaju. To mi je smetalo, pa sam prekinula svaki kontakt sa njom ne bi li se ona dozvala pameti. Ali moji ljudi su bili oko nje, kontrolisala sam je. To što ne pričam sa njom, ne znači da me ne zanima", ispričala je Pantovićeva.

Srba Subotić je rekao da ste ti i njegov brat Karađorđe krivi za Aleksandrino loše ponašanje, da ste je ispustili. On je Smrda, a ne Srba. Činjenica je da smo krivi, ali nismo mi nju ispustili, već je problem nastao onda kada je Karađorđe počeo meni da se sveti preko dece. Bila sam glupača, koja nije htela da bude zla žena, pa je puštala decu da viđaju oca. Onog momenta kada sam ih pustila, vraćale su se sa pričom da sam p*šačica ku*ca, da sam ološ. On je punio glavu deci, a sad to radi sa unukom Magdalenom", rekla je Ljuba i opisala kako su je minirali kod dece.

foto: Vladimir Šporčić, Printscreen

"Ja kažem ćerkama da ne mogu napolju da budu do ponoći, a on u inat meni, kaže da mogu. Činio im je medveđu uslugu. Pa Aleksandri je nudio da joj kupi diplomu. Rekao je: "Ne moraš da ideš u školu, to ova džangrizava babuskera hoće od tebe da pravi sebe." On je ratovao sa mnom preko njih. Čak je otišao toliko daleko da je pričao da sam htela Aleksandru da odvedem u prostituciju.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Hit

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja