Najnovije vesti

VEĆ ZATEZALA LICE I VRAT, IZVLAČILI JOJ SALO IZ PODBRATKA I STOMAKA: Vesna Zmijanac ponovo ide na LIPOSUKCIJU za 8.000 €, a evo kako misli da plati
Foto: Damir Dervišagić

priča nedelje

VEĆ ZATEZALA LICE I VRAT, IZVLAČILI JOJ SALO IZ PODBRATKA I STOMAKA: Vesna Zmijanac ponovo ide na LIPOSUKCIJU za 8.000 €, a evo kako misli da plati

Stars

Popularna pevačica ne može na drugi način da se reši viška kilograma, pa joj preostaje da liniju dotera pomoću estetske hirurgije

Vesna Zmijanac odlučila je da početkom jeseni ponovo ode na liposukciju i pomoću hirurgije se oslobodi suvišnih kilograma i masnih naslaga, saznaje Kurir Stars.

 

Nezadovoljstvo izgledom kod popularne pevačice postoji već duže vreme. Upućeni u njen život pričaju nam da je već pokušala da smrša napornim dijetama, pila je i razne pilule, trenirala... I ništa nije dalo rezultate. Kilogrami se sve više talože i jedini spas za Vesnu je odlazak kod hirurga. Nedavno smo je uslikali dok je pevala na festivalu Ulaz, kada joj je na sve strane kipelo salo, pa nas ne čudi što se odlučila na ovaj potez.

 

već je pokušala da smrša napornim  dijetama, pila je i razne pilule,  trenirala... I ništa nije dalo rezultate
već je pokušala da smrša napornim dijetama, pila je i razne pilule, trenirala... I ništa nije dalo rezultatefoto: Damir Dervišagić

- Po drugi put će morati na liposukciju iako se zarekla da nikad više neće to uraditi. Jednostavno, ne može drugačije da smrša i to je jako nervira. Već se konsultovala s lekarom, rekao joj je da će je manje boleti nego pre osam godina jer su metode savremenije. Malo joj je lakše kad je to čula, ali se ipak i dalje plaši. Trpela je užasne bolove prošli put - rekao nam je izvor blizak pevačici.


Liposukcija sala je tretman koji poprilično skup, oko 8.000 evra, ali Vesna nema nameru to da plati. Ona će, kao i prethodni put, pokušati da se dogovori s doktorom da joj operaciju uradi na kompenzaciju.

- Spremna je na to da dozvoli da je slikaju i snimaju dok traje intervencija i da se to objavi u medijima, a da zauzvrat ne plati ništa doktoru. To bi bila dobra reklama za njegovu kliniku, a Vesni bi dobrodošlo da sačuva pare. I pre osam godina je na taj način uradila liposukciju i dopalo joj se - dodao je naš sagovornik.

 

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Vesna je 2011. prvi put otišla pod nož kada su joj lekari uradili zatezanje lica i vrata, izvlačenje sala iz podbratka i stomaka. Rado je govorila o toj intervenciji, ističući da je više nikad neće ponoviti jer su bolovi nesnosni.

- Bolelo je strašno, operacija je trajala čak sedam sati. Da sam znala da je oporavak tako težak, nikad ne bih otišla da skidam salo sa stomaka. Radije bih šetala salčiće nego ponovo išla pod nož - rekla je ona 2013. godine.
Izgleda da se u međuvremenu predomislila.


 

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević Foto: Damir Dervišagić

 

foto: Kurir

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...