Najnovije vesti

LUNU NAROD VOLI, A ANASTASIJA JE CECINA ĆERKA! Gagi Đogani nikad oštriji: Što pre Anabela to shvati, to BOLJE!
Foto: Damir Dervšagić, Dragana Udovičić

napravio lom

LUNU NAROD VOLI, A ANASTASIJA JE CECINA ĆERKA! Gagi Đogani nikad oštriji: Što pre Anabela to shvati, to BOLJE!

Stars

Gagiju Đoganiju nije pravo to što njegova bivša žena Anabela Atijas uporno poredi njihovu ćerku Lunu sa mladom pevačicom Anastasijom Ražnatović. Kako se navodi, on smatra da njih dve uopšte ne treba porediti, jer je njegova Lunči jedinka za sebe, a Anastasija je "Anastasija, Cecina ćerka".

"Ne znam zašto Anabela potencira Lunu i Anastasiju, zašto uopšte pravi poređenje sa njom. Očigledno se Anabeli dopada Anastasija, njena pesma, taj celokupni stil, ali mora da shvati da je Luna jedinka za sebe i da ne može da se poredi sa Anastasijom", prenosi Alo pisanje Sveta: "Lunu voli narod, ima armiju fanova, popularna je na svoj način i nikada se neće meriti sa Anastasijom jer Luna je Luna. A, Anastasija je Anastasija, Cecina ćerka", istakao je denser. 

foto: Sonja Spasić

Sa druge strane, on nije zadovoljan time što je Anabela u potpunosti preuzela obaveze oko Lunine karijere, jer smatra da ima više iskustva od nje. 

"Anabela je preuzela sve oko Lunine karijere, a mene je iz svega izuzela. Nemam veze s time, popričaću sa Lunom, pa ćemo da vidimo koga će izabrati da joj vodi posao. S obzirom na to da se ja bavim tim poslom veoma dugo, vodio sam i Anabelinu karijeru, verujem da će Luna biti više na mojoj strani. Ja sam 'kiler' u svom poslu i mogu bolje da zaštitim Lunu i profesionalno i kao otac. Anabela se zaigrala u celoj priči", zaključio je on. 

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Svet/Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...