KATARINA ŽIVKOVIĆ NA METI PROGONITELJA! Javno se požalila pa zapanjila priznanjem: Dugo me već maltretira, šalje poruke i mojoj PORODICI I PRIJATELJIMA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

šok

KATARINA ŽIVKOVIĆ NA METI PROGONITELJA! Javno se požalila pa zapanjila priznanjem: Dugo me već maltretira, šalje poruke i mojoj PORODICI I PRIJATELJIMA! (FOTO)

Stars -

Katarina Živković otkrila je javnosti da već duže vreme doživaljva razne neprijatnosti od nepoznate osobe koja ujedno kontaktira i njenu porodicu, prijatelje, pa i poslovne saradnike.

"Jako mi je žao što sada nakon i te kako uspešnog nastupa moram da trošim reči na bolesnicu koja me već duže vreme maltretira, progoni i na sve moguće načine pokušava da sabotira mene i moj posao, sa lažnog profila šalje poruke vlasnicima klubova u kojima nastupam, menadžerima, mojoj porodici i prijateljima. Blokiram je stalno, ali njeni profili niču kao pečurke pošto u njenom pacovskom životu sam jedina preokupacija - ja. Razmem da je ona opsednuta mojim likom i delom, jer svoj život definitivno nema ili je zaljubljena u mene - u to zaista ne želim da ulazim niti me zanima. Zato molim sve vas kojima dotična psihopata piše da ne ulazite u polemiku i raspravu sa njom već je blokirajte. Bolesnoj osobi ma koliko se trudili ne možete objasniti ništa, već sa njom treba da se pozabavi ozbiljno lice koje je stručno za takve poremećene osobe", poručila je pevačica, te se zahvalila onima koji je obaveštavaju o spornom profili i brane je kada im se za to ukaže prilika.

Ipak, mnoge je zabrinula kada je naglasaila da zna o kome je reč.

"Ja joj zaista ne mogu pomoći jer nisam doktor. S obzirom da znam o kome se radi, verujte mi na reč da je tu i pomoć psihijatra vrlo diskutabilna. Blokirajte je i ne brinite ništa. Hvala vam još jednom", zaključila je ona.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Alo/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track